Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" uzstāsies Kalvins Hariss

Kristofers Knesis, 14.06.2011. 10:35

Festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" ar dīdžejšovu uzstāsies skotu mūziķis, producents un dīdžejs Kalvins Hariss (Calvin Harris), kuram nupat iznācis singls „Bounce". Mākslinieks kāps uz Pludmales skatuves 23. jūlija vēlā vakarā, un sola festivāla apmeklētājus pārsteigt ar iespaidīgu skaņas un gaismas šovu.
Festivālā „Summer Sound Liepāja 2011" uzstāsies Kalvins Hariss

Kalvins Hariss pasaules slavu iemantoja ar singliem „Acceptable in the 80s" un „The Girls", no viņa debijas albuma ar visai izaicinošo nosaukumu – „I Created Disco", kurš iznāca 2007. gadā. Kalvins Hariss uzreiz ieguva atpazīstamību, savas unikālās skaņas dēļ, kurā popmūzikas meldiņi vijās ar atsperīgiem sintezatoriem un pulsējošiem basiem.

2009. gadā iznāca Kalvina Harisa otrais studijas albums – „Ready for the Weekend", kurš mākslinieka fanus pārsteidza ar bagātīgāku, bet tajā pašā laikā arī komerciālāku skanējumu. Albuma pirmais singls „I'm Not Alone" debitēja Apvienotās Karalistes pārdotāko singlu topa 1. vietā. No albuma lielu popularitāti iemantoja arī singli „Ready for the Weekend", „Flashback" un „You Used to Hold Me".

Kalvins Hariss ir ne tikai dziedātājs un mūziķis, bet arī pieprasīts mūzikas producents, par ko liecina viņa sadarbība ar austrāliešu popmūzikas ikonu Kailiju Minogu (Kylie Minogue), amerikāņu dziedātāju Keitiju Periju (Katy Perry), britu reperi Diziju Raskalu (Dizzee Rascal) un citiem māksliniekiem. Reiz Kalvins Hariss noraidījis skandalozās Lady Gaga piedāvājumu sadarboties.

Kalvina Harisa jaunākais studijas veikums ir dziesma „Bounce", kas ierakstīta kopā ar amerikāņu dziedātāju Kelis, un izdota kā singls nupat, 12. jūnijā. Šajā skaņdarbā Kalvins Hariss pats nedzied, bet koncentrējas uz producēšanu. Dziesma būs atrodama arī viņa trešajā studijas albumā.

Kādā nesenā intervijā viņš izteicies, ka šobrīd viņam patīk uzstāties ar dīdžejšoviem stadionos, lielās arēnās un brīvdabā. Kalvins Hariss uzstāsies festivāla Otrajā dienā, uz Pludmales skatuves.

Festivāls "Summer Sound Liepāja 2011" notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas.

Biļetes var iegādāties visās „Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 14 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 16 latus. ISIC karšu īpašniekiem šobrīd spēkā atlaides. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs, tādēļ organizatori aicina biļetes iegādāties savlaicīgi.

Aktuālajai informācijai par festivālu sekojiet līdzi mājas lapā: www.summersound.lv, kā arī sociālajos tīmekļos Draugiem.lv, Twitter un Facebook.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV