Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Pīlādzis 2011

EasyGet.lv, 14.06.2011. 12:49

29. un 30. jūlijs, Sporta un atpūtas parks „Pīlādžu mototrase", Stelpē
Pīlādzis 2011

29. un 30. jūlijā Sporta un atpūtas parkā „Pīlādžu mototrase" Stelpē notiks festivāls Pīlādzis 2011.

Programma īsumā:

Uz galvenās skatuves 29. jūlija vakarā kāps grupas "The Hobos", "Satellites LV", "Dzelzs Vilks", "SIA Radikal", kā arī īpašais viesis no Portugāles – dīdžejs ZinhO The EartquakE, kurš apmeklētājus priecēs ar regeja ballīti līdz sestdienas rītam.

Savukārt 30.jūlijā galvenās skatuves mākslinieki būs grupas "Ēnas", "How Much Personalities?", "re:public", "S.P.B.", "Age Of Stones", "Double Faced Eels", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Musiqq", bet par dejām rūpēsies "Radio 101" ētera personība Egons Reiters.

Biļešu cena:

Biļetes uz festivālu būs nopērkamas uz vienu vai abām dienām par 8 latiem. Cenā iekļauta arī telts vieta. Biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā.

Uzrādot ISIC karti pie ieejas, kartes īpašniekam 12% atlaide. Autostāvvietas cena 2 lati.

Bērniem līdz 14 gadu vecumam festivāla teritorijā jāatrodas pieaugušā pavadībā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam (uzrādot personas apliecinošu dokumentu) ieeja festivālā brīva, bet tikai pieaugušā pavadībā, kuram ir derīga ieejas biļete.

Festivāla "Pīlādzis 2011" oficiālā mājaslapa: www.piladzis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV