Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tuvojas putu karaliste „Foam Kingdom 2011"

Sia Baltic Dance Factory, 21.06.2011. 13:00

8. jūlijā Jelgavā klubā „Tonuss" plkst. 23:00 tiks atklāta „Foam Kingdom 2011" tūre.
Tuvojas putu karaliste „Foam Kingdom 2011"

Šajā gadā „Foam Kingdom 2011" apmeklētājus pārsteigs ar vēl neredzētu un putu pasākumos nebijušu skatuves konstrukciju, diviem Austrumeiropā lielākajiem putu lielgabaliem, 40 m2 lielu video ekrānu un, protams, daudz putu.

Pasākums norisināsies gan kluba iekštelpās, gan ārā. Āra „Pioneer DJ" skatuvē par muzikālo pusi rūpēsies „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa finālists DJ Dave Janson, putu karalistes rezidentdīdžeji un pasākuma organizatori DJ Beatax, DJ Trakais Mārtiņš un vakara viesis DJ Andre Crash.

„Eiropas Hitu Radio" zālē kluba iekštelpās atbildīgie par mūziku būs DJ Erix Rois, DJ Bassinger, kā arī vakara kulminācijā „Eiropas Hitu Radio" raidījuma vadītājs un dīdžejs Mārtiņš Kreilis ar raidījuma „Top 5" nedēļas divdesmit labākajiem Eiropas Hītu remiksiem.

Vizualizācijas un gaismu šovs būs VJ Pe Joke un Lj Lightboy pārziņā.

Pasākuma teritorijā sadarbībā ar „Ideju Druku" darbosies fanu atribūtikas veikaliņš, piedāvājot „Foam Kingdom 2011" tūres tematikā veidotus T-kreklus, pludmales čības, cepurītes, piespraudes un citas lietas.

Pie īpaši veidotas foto sienas būs iespējams iemūžināt sevi „Foam Kingdom 2011" pasākumā. Gaidāmi konkursi sadarbībā ar „Ideju Druku", „Eiropas Hitu Radio" un „Pioneer DJ".

Ieejas maksa tūres atklāšanas pasākumā ir 4 Ls, ar skreijlapu, ko var iegūt kluba telpās, kā arī citur Jelgavā - 3 Ls un iepriekšpārdošanā klubā 2 Ls.

Atbalsta: "Eiropas Hitu Radio", "Pioneer DJ", "Progressive FM", www.redzams.lv, Idejudruka.lv, draugiem.lv, kasnotiek.lv, easyget.lv.

Organizē: "Baltic Dance Factory" - www.balticdancefactory.lv

Seko līdz: http://twitter.com/BDFpromo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV