Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vidzemes un Latgales kori tiksies Dziesmu dienā Alūksnē

Inga Bika, 27.06.2011. 20:38

2. jūlijā Alūksnē notiks Vidzemes un Latgales Dziesmu diena, kurā piedalīsies 56 kori, kopā vairāk nekā 1000 dziedātāju no Vidzemes un Latgales.

Svētku pasākumi Alūksnē notiks visas dienas garumā. Plkst. 11.00 sāksies koru koncerti Alūksnes evaņģēliski luteriskajā baznīcā, savukārt plkst. 16.00 uz pontonskatuves Pilssalā norisināsies Dziedošo ģimeņu koncerts. Plkst. 19.00 svētku dalībnieki dosies gājienā.

Plkst. 19.30 Alūksnes pilssalā notiks koncerts "Skan Atzeles novads", kurā piedalīsies kori, Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestris, Alsviķu deju kopa "Jandāls", Jaunlaicenes folkloras kopa "Putnis" un Dziedošās ģimenes.

Koncerta mākslinieciskais vadītājs - Roberts Liepiņš, režisore - Ina Rubene.

No plkst. 22.00 Zaļumballi spēlēs grupa „Broļi optimisti".

Visu dienu Alūksnes Pilssalā bērniem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas, savukārt no plkst. 11.00 Alūksnes muižas parkā notiks loku šaušanas sacensību „Livonijas kauss" 2. posms.

Vidzemes un Latgales Dziesmu dienu rīko Alūksnes novada dome sadarbībā ar Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centru un Alūksnes pilsētas Tautas namu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV