Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Ielu muzikanta" vasaras plāni uzrakstīti līdz galam

Edgars Džiguns, 29.06.2011. 10:51

Par visiem 100 procentiem kļuvuši zināmi Liepājas Kultrūras pārvaldes un domubiedru atbalstītā, grupas „Willow Farm" radītā projekta „Ielu muzikants" vasaras plāni.
„Ielu muzikanta" vasaras plāni uzrakstīti līdz galam

Tuvākie ielu muzicēšanas gadījumi gaidāmi 2.jūlijā zem „Rietumu Radio" logiem un, iespējams, arī radio ēterā, kā arī 8. un 9. jūlijā Aivara Kleina kūrētā starptautiskā gleznotāju un zīmētāju plenēra „Mūzu hepenings" ietvaros.

Konkrētas aprises ieguvis arī projekta „Ielu muzikants" plānotais noslēguma pasākums Liepājas centra ielās ar tam sekojošu daudzkrāsainu kulmināciju „Latvijas 1. rokkafejnīcas" dažādajās dimensijās. 19. augusts ir datums, kad dažādās Liepājas, dažādajās vietās būs dzirdami un vērtējami dažādi ielu muzikanti, kuri vakarpusē vienosies kopējai muzicēšanai „Latvijas 1. rokkafejnīcā".

Lai gan virkne mūziķu un dziesminieku jau apzināti un uzrunāti, šobrīd tiek izziņots uzaicinājums ikvienam, tuvam tālam, lielam, mazam, zināmam vai mazāk pazīstamam muzikantam, kuram ir vēlme un varēšana 19.augustā piedalīties notiekošajā, pieteikties projekta mākslinieciskajam autoram Emīlam Dreiblatam. Visvienkāršāk un ērtāk, rakstot uz e-pastu – office@willowfarm.lv, bet iespējams arī pa tālruni – 29449499.

„Izskatās, ka pirmais nelielais šī projekta sapnītis, par apjomīgāku projekta pirmās sezonas noslēguma pasākumu tiks realizēts," ar prieku stāsta Emīls Dreiblats. „Lai padarītu to visu iespējami krāsaināku, aicinām un aicināsim visdažādākos muzikantus, vienalga, paspējuši viņi vai viņas, jau spēlēt un dziedāt projekta ietvaros vai vēl nē, piedalīties noslēguma pasākumā. „Ielu muzikants" no paša sākuma tika iecerēts kā projekts, kas vieno nevis izceļ kādu individuāli, tāpēc, kā saka, jo vairāk, jo labāk, jo krāsaināk."

Kustīgākas un mazāk kustīgas bildes aplūkot, kā arī dažādu ar projektu saistītu informāciju izlasīt iespējams „Ielu muzikanta" draugu vietnē – www.draugiem.lv/ielumuzikants, savukārt vēl dinamiskāk jaunumiem līdzi sekot var čivināšanas pasaulē – www.twitter.com/ielumuzikants.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV