Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Helsinkos koncertēs Prinss

Edgars Āboliņš, 29.06.2011. 21:21

21. jūlijā „Hartwall" arēnā Helsinkos koncertu sniegs leģendārais popmūzikas izpildītājs Prinss (Prince), kam šī būs pirmā viesošanās gan Somijā, gan tik tuvu Baltijas valstīm.
Helsinkos koncertēs Prinss

Viens no šībrīža veiksmīgākajiem un populārākajiem pasaules mūziķiem Somijā ieradīsies ceturtdien, 21. jūlijā. Savā vairāk kā 30 gadus garajā mūziķa karjerā Prinss ir sasniedzis gandrīz visu – gan vairāk kā 100 miljonu pārdotu albumu, gan vairākas „Grammy" un „Oscar" balvas un radījis neskaitāmus hītus, tajā skaitā dziesmas „Purple rain", „Kiss", „When doves cry" un daudzas citas. Mūziķis darbojies arī kā producents funk, pop un rock žanros, kā arī sarakstījis vairākas kompozīcijas, kas vēlāk kļuvušas par citu izpildītāju megahitiem – piemēram, Sinedas O'Konoras dziesma „Nothing compares 2 U" un citas.

Prinss Helsinkos koncertēs savas festivālu un arēnu koncerttūres ietvaros. Biļetes pieejamas somu biļešu iegādes tīklā www.tiketti.fi un pagaidām atsevišķa biļešu tirdzniecība Latvijā netiek plānota.

Koncerts notiks „Hartwall" arēnā Helsinkos, ieeja pasākuma norises vietā sāksies plkst. 18:30, bet paša koncerta sākums plānots ap plkst. 20:00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV