Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

NuEx´11 aicina izlādēt enerģiju kodolraķešu bāzes angāros

Sondra Lāce, 30.06.2011. 09:36

Jau trešo gadu elektroniskās deju mūzikas cienītāji un entuziasti, kā arī visi interesenti tiek aicināti uz enerģijas izlādi visas nakts garumā „NuEx 2011", kas risināsies bijušās Padomju Savienības kodolraķešu bāzes angāros.
NuEx´11 aicina izlādēt enerģiju kodolraķešu bāzes angāros

9. jūlijā no plkst. 21.00 Alūksnes novada Zeltiņu pagastā bijušajā PSRS kodolraķešu bāzē norisināsies elektroniskās deju mūzikas pasākums „NuEx 2011", kas pamestajos bāzes angāros pulcēs Latvijas, iespējams, spilgtākos elektroniskās deju mūzikas pārstāvjus, kā arī īpašos pasākuma viesus – starptautiski atzīto Igaunijas d'n'b apvienību Mutated Forms.

Tā kā pasākums norisinās jau trešo gadu un ir guvis apmeklētāju atzinību, tad organizatori ir parūpējušies par jaunu dislokācijas vietu bāzē - apmeklētājus uzņems divi montāžas angāri (Galvenais un D'n'B), kā arī atpūtas zona ar bāru.

Šogad laipni gaidīti arī naksnīgās dabas mīļotāji, proti, pasākuma teritorijā būs pieejamas telšu vietas.

Ieejas biļetes cena paliek uzticīga pagājušā gada apmeklētājiem un vilina jaunpienācējus – visas nakts garumā ieeja tikai 3 Ls.

Papildus informācija: www.tranceatlanticflight.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV