Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Svētdien blūzs skanēs Jūrmalā

Normunds Kalniņš, 01.07.2011. 09:24

Svētdien, 3. jūlijā, Jūrmalā, Majoru pludmales restorānā Coconut Beach notiks Latvijas Blūza konkursa profesionālā kārta. Konkursa atlases kārtai bija pieteikušies 11 izpildītāji. To izturēja un profesionālajai kārtai tiek izvirzīti septiņi konkursanti.
Svētdien blūzs skanēs Jūrmalā

Šajā kārtā katram konkursantam būs jāsniedz 20 minūšu priekšnesums žūrijai un skatītājiem. Tiks vērtēta izpildījuma oriģinalitāte un atbilstība žanram, kā arī skatuves tēls un individuālā meistarība. Žūrijas balsojums noteiks tos 4 labākos, kas piedalīsies fināla koncertos II Blūza Svētkos Siguldā, 23. jūlijā.

Profesionalās kārtas noslēgumā uzstāsies īpašie viesi Church of Peace & Love, kā arī notiks arī Jam Session ar godājamās žūrijas piedalīšanos.

Ir zināmi arī žūrijas locekļi: blūza fotogrāfs Aigars Lapsa ir gaidīts viesis visos blūza festivālos; viņa darbi ir publicēti vadošajos blūza medijos gan Eiropā, gan ASV. Boogie-Woogie pianists Gints Žilinskis un bundzinieks Indris Orubs nāk no Latvijas blūza celmlaužu saimes un ir vieni no pieprasītākajiem mūsu blūza mūziķiem. Savukārt Latvian Blues Band līderis Jānis 'Bux' Bukovskis papildus žūrijas locekļa pienākumiem labprāt dalīsies personīgajā pieredzē, kas gūta gan uzstājoties Čikāgas Blūza festivālā un International Blues Challenge, gan uzvarot Baltic Blues Challenge konkursā. Žūrijas darbā piedalīsies ar pasākuma organizētāju pārstāvis Normunds Kalniņš.

Pasākumā ieeja ir bez maksas.

Programma:

13:00 Konkursa atklāšana
13:30 Double Diese
14:00 Ieva Kākule
14:30 4 Men Band
15:00 Strong Mint
15:30 Bite's Blues Band
16:00 Chehols
16:30 D11 Blues Band
17:00 Īpašie viesi - Church of Peace & Love
18:00 Konkursa finālistu paziņošana
18:10 Jam Session

Informācija par konkursu un II Blūza svētkiem – www.bluesfest.lv

Biļetes uz II Blūza svētkiem nopērkamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Patlaban biļešu cena iepriekšpārdošanā ir tikai Ls 6.99.

Foto: D11 Blues Band, (c) Aigars Lapsa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV