Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latviešu mūzikas kaverversiju un jaunrades konkurss "Bitīt' matos"

Agnese Reķe, 01.07.2011. 12:46

Sākusies pieteikšanās grupu konkursam "Bitīt' matos", kas notiks 3. septembrī Salaspils novada kultūras namā "Rīgava". Iecere organizēt latviešu kaverversiju un jaunrades konkursu radās, lai dotu iespēju piedalīties konkursā un apliecināt savas spējas mazāk zināmajām, taču talantīgajām grupām, veicinātu to muzikālo radošumu un spēju interpretēt, improvizēt un patīkami pārsteigt.
Latviešu mūzikas kaverversiju un jaunrades konkurss "Bitīt' matos"

Pasākuma organizatori šādu konkursu rīko pirmo reizi, tālab jo īpašu uzmanību pievēršot konkursa detaļām, lai piedalīšanās izvērstos par piedzīvojumu pašām grupām un būtu saistoša arī skatītājiem visas dienas garumā, lai konkurss sevi attaisnotu, kļūtu tradicionāls un gaidīts arī citu gadu.

Ideja par matiem un bitēm tajos ir simboliska. Tā daudzina gan bišu čaklumu, darbīgumu, kolektīvismu un radīšanas prieku, gan matu kā personības brīvības un individualitātes izpausmi.

Konkursa Nolikums un anketa pieejami www.knrigava.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV