Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noskaidroti pirmā Nacionālā Blūza konkursa finālisti

Latvijas Blūza atbalsta biedrība, 06.07.2011. 11:17

Sestdien, 23. jūlijā, Siguldā notiks II Latvijas Blūza svētki, kuros piedalāsies labākās pašmāju grupas un arī viesi no ārzemēm. Šī gada Blūza svētkus papildinās I Nacionālā Blūza izpildītāju konkursa finālistu koncerti.
Noskaidroti pirmā Nacionālā Blūza konkursa finālisti

Svētdien, 3. jūlijā, Jūrmalā noslēdzās Nacionālā Blūza konkursa otrā jeb profesionālā kārta, kurā piedalījās 4 Men Band, Chehols, D11 Blues Band, Double Diese, Ieva Kākule, Strong Mint. Bite's Blues Band savu dalību atsauca. Katram konkursantam bija jāsniedz 20 minūšu priekšnesums žūrijai un skatītājiem. Tika vērtēta izpildījuma oriģinalitāte un atbilstība žanram, kā arī skatuves tēls un individuālā meistarība.

Žūrijas komisija saskaņā ar konkursa nolikumu un vadoties pēc vērtēšanas kritērijiem nolēma konkursa finālam izvirzīt sekojošus konkursantus: 4 Men Band, Chehols, D11 Blues Band un Strong Mint.

Visi četri finālisti skatītāju un žūrijas priekšā atkal stāsies II Blūza Svētkos sestdien, 23.jūlijā, pulksten 14:00 Siguldas pilsdrupu estrādē. Labākajam būs iespēja 2012.gadā piedalīties starptautiskajā konkursā European Blues Challenge, kurā tiksies citu Eiropas valstu Nacionālo blūza konkursu uzvarētāji.

Informācija par konkursu un festivālu – www.bluesfest.lv

Biļetes uz II Blūza svētkiem nopērkamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv. Patlaban biļešu cena iepriekšpārdošanā ir tikai Ls 6.99.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV