Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Liepājas norisināsies „Open Stage" otrais konkurss

Mareks Alberts, 06.07.2011. 12:50

Pludmales bārā „Red Sun Buffet" no 14. jūlija līdz 18. augustam norisināsies otrais „Open stage" konkurss, kurā jaunās grupas un dziedātāji varēs parādīt savu talantu un gūt slavu.
Liepājas norisināsies „Open Stage" otrais konkurss

Konkurss norisināsies četras ceturtdienas pēc kārtas. Vienā vakarā ar 20 līdz 30 minūšu garu programmu sacentīsies trīs grupas. No katras kārtas pusfinālā, kas notiks 11. augustā, iekļūs viena grupa. Lielajā finālā, 18. augustā pludmales bārā „Red Sun Buffet", par galveno balvu cīnīsies divas grupas, kas pārvarēs pusfināla slieksni. Konkursa balvu fonds ir Ls 500, kas tiks sadalīts pirmajam trijniekam: 1. vieta Ls 300, 2. vieta Ls 150, 3. vieta Ls 50.

Lai pieteiktos konkursam, dalībniekiem līdz 1. jūlijam ir jāiesūta skaņu ieraksts MC vai CD formātā, grupas dalībnieku saraksts, īsa grupas biogrāfija, grupas foto un kontakti uz e-pastu: redsunbuffet@hotmail.lv, vai jānogādā uz pludmales bāru „Red Sun Buffet".

Vairāk informācijas un konkursa nolikums atrodams interneta saitēs www.redsunbuffet.lv un www.latviesuradio.lv

„Red Sun Buffet: Open Stage" otro konkursu atbalsta „Tuborg" alus. Galvenais informatīvais atbalstītājs „Latviešu radio". Informatīvi atbalsta uzziņu portāls „1188", „LMK", „Platforma.lv" un „Swedbank" Jauniešu karte „Open".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV