Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dohertijs uz brīvām kājām

Mārtiņš Zviedris, 07.07.2011. 14:41

Skandalozais rokmūziķis atbrīvots no cietuma agrāk nekā gaidīts.
Dohertijs uz brīvām kājām

20. maijā britu tiesa Pītam Dohertijam piesprieda sešus mēnešus cietumsoda par kokaīna glabāšanu. Lai arī bija paredzams, ka visu šo laiku notiesātais nepavadīs aiz restēm, viņa atbrīvošana šonedēļ pienāca mēnesi agrāk nekā gaidīts, norāda izdevums "music-news.com".

Dohertija menedžeris Adrians Hanters tīmekļa vietnē "French Dog Blues" – vienā no mūziķa mājaslapām – vēsta, ka bijušais ieslodzītais ir apmierināts, bet noguris un nu viņam nepieciešama atpūta. Ierakstā "Albion Rooms" – citā Dohertija mājaslapā – pausta mūziķa pateicība visiem, kas atbalstījuši viņu nebrīvē.

Nav gan pamata uzskatīt, ka visas nepatikšanas aiz muguras. Ne velti Londonas Snersbrukas Karaliskās tiesas tiesnesis Deivids Redfords, kas piesprieda nesenāko sodu, strostēja apsūdzēto par viņa "šausmīgo pagātni" – stāšanos tiesas priekšā 13 reizes. Dohertijam drīzumā atkal var draudēt cietums, šoreiz sakarā ar apsūdzību par nedarbu Vācijā – ielaušanos mūzikas veikalā un ģitāras nozagšanu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV