Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„Ritma Institūts" piedāvās radošās darbnīcas Positivus festivālā

Agnese Nikolajeva, 14.07.2011. 13:34

Šogad festivālā „Positivus 2011" ar saviem radošajiem projektiem piedalīsies vairākas nevalstiskās organizācijas, kā viena no tām arī biedrība "Ritma Institūts", festivāla laikā piedāvājot radošās darbnīcas, kurās apmeklētāji varēs radīt paši savu pozitīvās enerģijas mūziku.
„Ritma Institūts" piedāvās radošās darbnīcas Positivus festivālā

Radošā darbnīca ir iespēja gan ar mūziku saistītiem, gan nesaistītiem cilvēkiem apgūt jaunus paņēmienus mūzikas radīšanā, apstrādē un producēšanā. Paralēli dīdžejingam „Ritma Institūts" festivāla apmeklētājiem piedāvās apgūt arī video miksēšanu. Radošās darbnīcas pasniegs gan „Ritma Institūta" pasniedzēji Andris Kirilovs, Aivars Apriķis, Rūdolfs Budze un Normunds Sīmanis, gan vieslektori no Latvijas un kaimiņvalstīm.

Ritma Institūts piedāvās iesaistīties radošajās darbnīcās piektdien, 15.jūlijā, no pl.17:00 līdz 21:00, savukārt sestdien, 16.jūlijā, no 13:00 līdz 20:00.

Vairāk informācijas:

www.ritmainstituts.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV