Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Moriseja apsargi meklē gaļu

Mārtiņš Zviedris, 14.07.2011. 14:29

Ļaudis, kas ieradās uz britu rokmūziķa koncertu Midlsboro pagājušajā nedēļas nogalē, pirms ieiešanas koncertvietā tika pārmeklēti, lai nepieļautu gaļas produktu ienešanu, atsaucoties uz aculiecinieku stāstiem avīzē "Daily Mirror", vēsta "NME".
Moriseja apsargi meklē gaļu

Koncertu rīkotājiem līdz šim bijis zināms stingrā veģetārieša Moriseja noteikums – telpās, kur viņš uzstājas, nedrīkst tirgot gaļas produktus -, bet šī ir pirmā reize, kad, meklējot gaļas izstrādājumus, pārbaudītas klausītāju somas, norāda "NME".

"Drošībnieks apskatīja manas somas saturu un teica – viņi vēlas pārliecināties, ka neienesu gaļas produktus," "Daily Mirror" stāsta koncerta apmeklētājs Mels Stroukss.

Morisejs šogad jau izcēlies ar "ultimātu" Beļģijā notiekošajam "Lokerse Festen", pieprasīdams, lai dienā, kad festivālā uzstājas viņš, gaļu būtu aizliegts tirgot un lietot visā koncertvietā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV