Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Uz festivālu "LabaDaba" aicina doties ar PET pudelēm

Oksana Apsīte, 19.07.2011. 13:13

Lai mudinātu publisko pasākumu baudītājus uzvesties dabai draudzīgi, festivāla "LabaDaba" organizatori sadarbībā ar Latvijas Zaļo punktu izsludina īpašu akciju: 80 festivāla apmeklētāji, kuri pirmie pieteiksies uz pasākumu līdzi atnest 10 iztukšotas PET pudeles un ieskrūvēs tās Labo nodomu kokā, saņems "LabaDaba" ieejas biļeti uz abām pasākuma dienām daudz lētāk - tikai par 10 Ls.
Uz festivālu "LabaDaba" aicina doties ar PET pudelēm

Atlaides saņems tie 80 festivāla apmeklētāji, kuri pirmie pieteiks savu dalību šai akcijai uz e-pastu: elina@labadaba.lv ar tematu: Zaļais aģents. E-pastā jāuzraksta apņemšanās uz festivālu paņemt līdzi ne tikai priecīgu noskaņojumu, bet arī 10 iztukšotas un nesaplacinātas PET pudeles, kā arī jānorāda savs vārds, uzvārds, personas kods un telefona numurs. Biļeti ar atlaidi varēs saņemt piektdien, 5.augustā, sākot no plkst. 17:00 pie "LabaDaba" ieejas vārtiem, uzrādot 10 iztukšotas PET pudeles un personas apliecinošu dokumentu.

Līdzi atnestās pudeles festivāla dalībniekiem būs jāieskrūvē īpašā PET pudeļu Labo nodomu kokā, tādējādi nobalsojot par saprātīgu dabas resursu izmantošanu un PET pudeles otru dzīvi. Taupot dabas neatjaunojamo resursu - naftu - visas kokā ieskrūvētās PET pudeles pārtaps par PET pārslām Baltijā lielākajā plastmasas pudeļu pārstrādes rūpnīcā "PET Baltija", kas atrodas Jelgavā. PET pārslas ir vērtīga otrreizējā izejviela, ko izmanto jaunu plastmasas priekšmetu, sintētiskās šķiedras un pat apģērba izgatavošanā.

Visi 80 čaklie PET pudeļu šķirotāji pie ieejas saņems arī īpašu "Zaļā aģenta" nozīmīti.

Zaļajās un relaksējošajās atpūtas kompleksa "Ratnieki" ārēs, kur šogad no 5. līdz 7. augustam norisināsies mūzikas festivāls "LabaDaba", ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja paciemoties Zaļajā Punktā, kur norisināsies dažādas meistardarbnīcas.

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laba Daba" 2011. gadā iepriecinās savus klausītājus ar vairāk nekā 55 mūzikas grupām un DJ apvienībām. Festivālā ausis priecēs regejs, etno-folks, roks, elektro un cita laba mūzika.

Ar festivāla programmu aicinām iepazīties šeit.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV