Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lauris Busulis gatavs cīnīties ar čaļiem no septītā stāva

Mareks Alberts, 20.07.2011. 09:24

Rīt, 21.jūlijā, jauno izpildītāju un grupu konkursā „Red Sun Buffet OPEN STAGE 2", Liepājā, uz skatuves kāps Lauris Busulis ar grupa „Headline", lai cīnītos ar „The Seventh Floor" – četriem puišiem, kuri satikušies Ventspils Augstskolas kopmītņu septītā stāva istabiņā.

Grupa „Headline" jau paguvusi iemantot visai pretrunīgas klausītāju un radiostaciju simpātijas ar provokatīvo singlu „Tu liec man beigt". Savukārt „The Seventh Floor" vēl tikai mēro ceļu pie plašāka klausītāju loka un atbalsta.

Ceturtdien abas šīs grupas tiksies uz vienas skatuves un cīnīsies par vietu „Red Sun Buffet OPEN STAGE 2" pusfinālā, kur šī dueļa uzvarētāju jau gaida grupa „Karmafree", kas aizvadītajā nedēļā ar lielisku priekšnesumu pārsteidza žūriju un pārspēja grupu „A Day Without Break".

Otrais „OPEN STAGE" konkurss pludmales bārā „Red Sun Buffet" norisinās no 14.jūlija līdz 18.augustam un tajā četras ceturtdienas pēc kārtas sacentīsies divas grupas par konkursa balvu fonds 500 LVL un īpašo Latviešu Radio simpātijas balvu – 1000 radio naudām.

„Red Sun Buffet OPEN STAGE 2" atbalsta „Tuborg" alus. Galvenais informatīvais atbalstītājs „Latviešu Radio". Informatīvi atbalsta uzziņu portāls „1188", „LMK", „Platforma.lv" un „Swedbank" Jauniešu karte „Open". Muzikālais atbalstītājs "DoStudija".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV