Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Larss Ulrihs: „St.Anger" klausīšanās var traumēt

Mārtiņš Zviedris, 21.07.2011. 09:19

„Metallica" bundzinieks atzīst – viņš saprotot, kāpēc „St.Anger" uzskata par „thrash metal" veterānu vissliktāko albumu.
Larss Ulrihs: „St.Anger" klausīšanās var traumēt

„Kad noklausījāmies albumu no sākuma līdz beigām, es – galvenokārt tieši es – jutu: šāda dauzīšanās klausītājus var teju traumēt," Ulrihs sarunā ar internetžurnālu „Classic Rock" atceras ieraksta izvērtēšanu.

„St.Anger" nāca klajā 2003. gadā – gandrīz sešus gadus pēc „Metallica" iepriekšējā studijas darba. „St.Anger" galvenokārt atceras nevis tā apšaubāmās mākslinieciskās vērtības dēļ, bet tāpēc, ka studijas darbs tolaik grupu, iespējams, paglāba no izjukšanas pēc ilgākas dīkstāves dalībnieku personīgās dzīves problēmu dēļ.

Ulrihs „St.Anger" vērtē kā „atsevišķu eksperimentu" un tā klajā laišanu – kā sekošanu vēlmei „piedrāzt [pārkāpt] robežas".

„Metallica" oriģināldalībnieks arī atzina – viņš saprotot, kāpēc „daži" uzskata „St.Anger" par grupas vissliktāko albumu, bet pats nevarot šim uzskatam pievienoties, jo nevadoties pēc „tik vienkāršotas" vērtēšanas sistēmas – „no vislabākā līdz vissliktākajam".

"NME" atgādina – pašlaik pēdējo „slīpējumu" studijā iegūst „Metallica" un Lū Rīda kopdarbs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV