Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„The Strokes" basists nosauc vissliktāko koncertvietu

Mārtiņš Zviedris, 21.07.2011. 09:26

Nikolajs Fratura uzskata – viņaprāt, visatbaidošākais koncerts kolektīvam bijis dzimtajā Ņujorkā.
„The Strokes" basists nosauc vissliktāko koncertvietu

Intervijā „NME" nesenā „Bencassim" festivāla laikā Spānijā Fratura atklājis – visbiedējošākās atmiņas viņam ir par uzstāšanos grupas darbības pirmsākumos klubā „Spiral".

„Tas bija viens no mūsu pirmajiem koncertiem. Bija atnākuši kādi pieci cilvēki. Nemaz nezinu, vai tur vispār bija kāda daudzmaz vērā ņemama apskaņošanas sistēma. Draņķīga vieta," šausminājās basģitārists.

Pie reizes viņš atzinās nedarbā – dažu lietu nočiepšanā autoservisā – gan piebilstot, ka negribētu tikt arestēts „uz labu laimi paķertu nieku dēļ". Fraturas nospertās lietiņas esot izmantojamas auto aizdedzes sveces darbības nodrošināšanai.

„Benicassim" festivālā pagājušajā nedēļas nogalē „The Strokes" spēlēja gan agrīnās, gan nesen sacerētās dziesmas un, neapstiprinot baumas par iekšējām nesaskaņām, apkampās pirms ķeršanās pie instrumentiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV