Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgā koncertēs dark rock/metal grupa Amorphis no Somijas

Valdis Bērzvads, 26.07.2011. 12:23

Trešdien, 2. novembrī, klubā „Melnā Piektdiena", Brīvības gatvē 193c, Rīgā, jaunā albuma „The Beggining of Times" prezentācijas tūres ietvaros viesosies lieliskā Somijas melanholic dark metal grupa Amorphis.
Rīgā koncertēs dark rock/metal grupa Amorphis no Somijas

Grupa Amorphis dibināta 1990. gadā Helsinkos un savas muzikālās darbības laikā atradusies pastāvīgos muzikālos meklējumos, kas visnotaļ viennozīmīgi vērtējami kā veiksmīgi. Savā mūzikā apvienojot tradicionālo heavy, death un doom metālu ar plaša spektra ne-metāliskām ietekmēm, ietverot folku un psihodēliju, Amorphis radījuši savu, atšķirīgu un unikālu stilu. Viņu novatoriskā jaunrade dažkārt pat tiek vērtēta kā esoša soli priekšā savam laikam.

Amorphis jaunā albuma nosaukums – „The Beggining of Times" - ir savā ziņā simbolisks, atkal jauns sākums, nākošais pakāpiens tuvāk perfektumam. Šis albums jau dažas dienas pēc iznākšanas ticis atzinīgi novērtēts Somijā un citviet, ieņemot pirmās vietas topos, kārtējo reizi apliecinot grupas spēju aizraut un sajūsmināt gan vecos fanus, gan iekarot jaunu cienītāju sirdis.

No šā gada jūnija līdz nākošā gada janvārim, grupa dosies intensīvā koncertturnejā. Albuma prezentācijas koncertā Rīgā līdztekus jaunajam materiālam Amorphis sola spēlēt arī agrāko gadu daiļrades spilgtākos veikumus.

Biļetes uz koncertu jau pieejamas „Biļešu paradīze" tīklā:
http://www.bilesuparadize.lv/events/venue/164

Resursi internetā:
http://amorphis.net/
http://www.myspace.com/amorphis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV