Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klubā "Pie LTipa" tiks meklēti jaunie „Rīgas Dzintari"

Maija Eglīte, 26.07.2011. 17:01

Augusta mēnesī kultūras namā "Pie Labvēlīgā Tipa" norisināsies jauno mūzikas grupu konkurss „Rīgas Dzintars", kas piedāvās jaunajiem mūziķiem parādīt sevi plašai auditorijai un piesaistīt sev mediju uzmanību, un, kas zina, varbūt savā īpašumā iegūt vērtīgās konkursa balvas.
Klubā "Pie LTipa" tiks meklēti jaunie „Rīgas Dzintari"

Konkursa mērķis ir iedegt jaunas zvaigznes pie Latvijas mūzikas debesīm, par kurām mēs noteikti vēl dzirdēsim. Grupām būs iespēja radoši izpausties un popularizēt savas oriģināldziesmas kompetentai žūrijai un klausītājiem. Grupas aicinātas pieteikties līdz 28. jūlijam, sūtot pieteikuma anketas uz rigasdzintars@gmail.com

Galvenie noteikumi, lai pieteiktos: grupa nedrīkst būt vecāka par 5 gadiem, tai nav izdots mūzikas albums un nav noslēgti līgumi ar kādu no ierakstu kompānijām. Anketas var atrast mājas lapā www.pieltipa.lv.

Tiks izvēlētas 12 no konkursam pieteikušajām grupām, kurām būs iespēja cīnīties par iekļūšanu pusfinālā un finālā. Pavisam notiks 4 cīņu kārtas, kur cīnīsies 3 grupas. Pēc katras kārtas uz pusfinālu tiks izvirzīta viena grupa.

Grupai uzstāšanās laikā, kas ir ne vairāk kā 30 minūtes, būs jāizpilda kāda no grupas Labvēlīgā Tipa kaverversijām un 2 - 4 savas oriģināldziesmas. Mākslinieku sniegumu vērtēs žūrija, un skatītāji. Kā galvenos kritērijus var minēt – grupas radošums, instrumentu spēles prasme, vokāla izpildījums, skatuves tēls, oriģinalitāte u.c.

Pirmās vietas ieguvējiem tiks klasisks automobilis – Žigulis, ar kuru varēs vizināties gan visa grupa, gan tās draugi. Otrās vietas ieguvēji saņems sponsoru specbalvu, kas pagaidām tiek turēta slepenībā.

Labākajai kaverversijai un labākajai oriģināldziesmai tiks īpaša balva – kvalitatīvs studijas ieraksts vienai dziesmai. Tiks apbalvoti arī labākie instrumentālisti un vokālisti.

Zini kādu labu grupu, kura būtu kā radīta šim konkursam? Neturi sveci zem pūra, paziņo tai par šo iespēju sevi pierādīt un, lai tālāko vērtē žūrija un klausītāji.

Sīkāka informācija: www.pieltipa.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV