Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirmajā Nacionālajā Blūza konkursā uzvar grupa Chehols

Latvijas Blūza atbalsta biedrība, 27.07.2011. 09:24

Sestdien, 23. jūlijā, Blūza svētkos Siguldā noslēdzās Pirmais Nacionālais Blūza konkurss. Finālā piedalījās 4 Men Band, Chehols, D11 Blues Band un Strong Mint.
Pirmajā Nacionālajā Blūza konkursā uzvar grupa Chehols

Katram konkursantam bija jāsniedz 20 minūšu priekšnesums žūrijai un skatītājiem. Tika vērtēta izpildījuma oriģinalitāte un atbilstība žanram, kā arī skatuves tēls un individuālā meistarība. Žūrijas darbā piedalījās arī festivāla viešņa no Čikāgas Peaches Staten. Žūrijas komisija saskaņā ar konkursa nolikumu un vadoties pēc vērtēšanas kritērijiem par konkursa uzvarētājiem pasludināja grupu Chehols.

Latvijas Blūza atbalsta biedrības sarūpēto balvu - vintage mikrofonu uzvarētājiem pasniedza Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Saskaņā ar konkursa nolikumu Chehols 2012. gada 16.-17. martā pārstāvēs Latviju starptautiskajā konkursā European Blues Challenge, kurā tiksies citu Eiropas valstu Nacionālo blūza konkursu uzvarētāji.

Informācija par konkursu un festivālu – www.bluesfest.lv.

Foto: Chehols, (c) Aigars Lapsa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV