Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

KaZantip ballītē uzstāsies virkne atzītu dīdžeju

Jevgēnijs Davidkins, 27.07.2011. 10:04

30. jūlijā klubā "Essential" norisināsies KaZantip ballīte, kurā uzstāsies arī ārvalstu dīdžeji.
KaZantip ballītē uzstāsies virkne atzītu dīdžeju

Par galveno viesi kļūs sengaidīts, nepārspējams moldāvietis, KaZantip veterāns jau no 2001. gada, rezidents vienā no Maskavas elitārākajiem klubiem „Kriša Mira" – DJ Partyphone. Šobrīd viņš ir atzīts funky, deep, electrohouse un electrofunk stilu meistars. Partyphone ir viens no nedaudziem, kas saglabāja uzticību vinila platēm. Spēlēja visās lielākajās Krievijas un tuvo ārzemju pilsētās, piedalījās izbraukuma pasākumos Taizemes salā un Goa piekrastē. Projektu „Fort Dance" 2005, 2009, „Gazgolder" dalībnieks, Corona DJ Grand Master Ship Russia 2005 sudraba balvas ieguvējs.

Kā spilgts notikums galvenajā zālē solīts Dj sets no viesa, kas jau veiksmīgi uzstājies un pierādījis sevi iepriekšējos KaZantip pasākumos Baltijā, dīdžejs un producents no saulainās Odesas – Shuttle.
DJ Slava Uncle no Minskas (Baltkrievija) jau astoņus gadus ir KaZantip festivāla dalībnieks, Baltkrievijas lielāko reivu pastāvīgs viesis.

Viesus atbalstīs KaZantip konsuls Jevgēnijs Davidkins a.k.a. DJ Saint. After party no 6 līdz 8 no rīta spēlēs kluba „Essential" rezidents Kaspar Kondrat.

Savukārt White Room piepildīsies ar draudzīgu atmosfēru, jo spēlēs jau iemīļoti dīdžeji - – Yanik (LT), Flyingmice (LV), Sunset Girl (LV), Nikulin (LV), Oceanchild (LV).

Links uz viesu sarakstu:
http://www.essential.lv/g/?2qnt

Pirmie simts, kas atnāks no 23:00 līdz 00:00, saņems dāvanas no Contex un Durex.

Vairāk informācijas par artistiem:
http://djpartyphone.promodj.ru/
http://djshuttle.promodj.ru/
http://slavauncle.promodj.ru/
http://saint.promodj.ru
http://www.kasparkondrat.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV