Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ar konkursa „Jaunais vilnis 2011" himnu konkursa dalībnieki atvadīsies no Rīgas

Lāsma Trofimova, 31.07.2011. 17:50

Pirmdien, 1. augustā, pēc plkst. 15:00 Origo Summer Stage un konkurss Jaunais vilnis aicina kopā pavadīt šī gada konkursa dalībniekus. Noslēdzoties konkursam, tā dalībnieki ar vilcienu dosies uz Maskavu, taču vēl pirms tam pilsētniekiem un viesiem Stacijas laukumā pie tirdzniecības centra Origo ir iespēja satikt savus šova favorītus. Jaunā viļņa 2011 dalībnieku izpildītā dziesma „Jūrmala" būs viņu atvadu sveiciens Rīgai un faniem.
Ar konkursa „Jaunais vilnis 2011" himnu konkursa dalībnieki atvadīsies no Rīgas

Par konkursa himnu kļuvusī dziesma „Jūrmala" noslēgs Origo Summer Stage un Jaunā viļņa piedāvāto koncertu sēriju. Līdz šī gada dalībnieku atbraukšanai pie tirdzniecības centra Origo skatītājus izklaidēs grupas PeR un Lady's Sweet, kuru uzstāšanās sāksies plkst. 13:30.

Kamēr konkursa dalībnieki Jūrmalā cīnās par uzvaru, Origo Summer Stage un Jaunais vilnis pašā Rīgas centrā piedāvā iepriekšējo gadu konkursu dalībnieku bezmaksas koncertus. Pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tiek piedāvāts krāšņs dziedātāju kokteilis no visas pasaules – Ukrainas, Kazahstānas, Brazīlijas, Izraēlas, Krievijas, Spānijas, Baltkrievijas, Armēnijas un Latvijas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV