Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Instrumentiem" jauns singls no augusta beigās gaidāmā albuma

Instrumenti, 01.08.2011. 09:48

Grupa „Instrumenti" piedāvā jaunu dziesmu ar nosaukumu „Pilnīgi viens". Šī dziesma ir svaigākais singls no 30. augustā gaidāmā „Instrumenti" debijas albuma „Tru".
„Instrumentiem" jauns singls no augusta beigās gaidāmā albuma

Šīs dziesmas ieraksts tapis Reikjavīkā, tās aranžējumu veidojis amerikāņu komponists Niko Mjūlijs (Nico Muhly), kurš janvārī – laikā, kad "Greenhouse" studijā notika "Instrumenti" albuma ieraksts, turpat strādāja pie filmas "Limitless" skaņu celiņa. Mjūlijs aranžējis virkni Bjorkas, "Anthony and the Johnsons" darbu, kā arī radījis Jonsī albuma "Go" skanējumu.

„Man „Pilnīgi viens" ir īpaši tuva dziesma," stāsta tās autors Shipsi. „Pirmais dziesmas uzmetums radās daudzus gadus atpakaļ. Ik pa laikam pie tās atgriezos, taču tikai atrodoties studijā Reikjavīkā kopā ar Niko izdevās šo skaņdarbu novest līdz pilnībai un to saklausīt tādu, kā es biju to iztēlojies."

Jūliju "Instrumenti" veltījuši albuma noformējuma radīšanai. "Tru" dizains top albumā iekļautos skaņdarbus pārvēršot krāsās. Tā koncepts radīts kopā ar grafisko dizaineri Miķeli Baštiku, kurš ir arī "Instrumenti" mājas lapas dizaina autors. "Mūsu studiju esam pārvērtuši krāsu laboratorijā - sienas, grīdas, skandas un bungas ir krāsu šļakatu klātas. Kāds būs gala iznākums šobrīd ir noslēpums arī mums pašiem, taču es zinu, ka viss, kam Miķelis un "Asketic" radošais pulks pieķeras, pārvēršas brīnumā," tā Reynsi.
"Instrumentu" Facebook lapā (www.facebook.com/instrumenti) iespējams ielūkoties albuma dizaina tapšanas procesā.

Kā zināms, "Instrumentu" albums iznāks šī mēneša beigās, un 30. augustā "Instrumenti" rīkos debijas albuma atklāšanas svētkus "Sapņu Fabrikā", kur pagājušā decembrī grupa rīkoja vērienīgos koncertus.

Pasākumu un koncertu norises vietai "Sapņu Fabrika" šogad aprit 10 gadi kopš darbības uzsākšanas, un ar "Instrumenti" albuma prezentācijas koncertu tiks atklāta "Sapņu Fabrikas" jaunā sezona un demonstrēts jaunais zāles aprīkojums, kurš ietver sevī iebūvētu kompānijas „3S" skatuvi, kā arī skaņas un gaismas tehniku.

Ielūgumus uz "Instrumentu" albuma prezentācijas koncertu var laimēt, reģstrējot savu e-pasta adresi "Instrumentu" mājas lapā – www.instrumenti.in, kā arī sekojot konkursiem SEB Studenta Banka mājas lapā www.draugiem.lv/studentabanka. Biļetes uz šo pasākumu netiks pārdotas.

www.instrumenti.in
www.facebook.com/instrumenti
www.draugiem.lv/studentabanka
www.sapnufabrika.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV