Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Kings of Leon" frontmens "nolūzis"

Mārtiņš Zviedris, 04.08.2011. 18:35

Par spīti Kaleba Folovila nespējai uzstāties grupa cer, ka neizjuks.
"Kings of Leon" frontmens "nolūzis"

"Iešu izvemties, iedzeršu aliņu, pēc tam nospēlēšu vēl trīs dziesmas." Visus klausītāju veiktos ierakstus no "Kings of Leon" nesenā koncerta Dalasā, kur dzirdams šis Kaleba Folovila solījums, grupas menedžmenta firma centusies izdzēst no "YouTube" vietnes internetā, raksta "Rolling Stone". Pretēji solītajam, Kalebs uz skatuves neatgriezās, noslēdzošās dziesmas palika nenospēlētas, un šonedēļ lemts par ASV turnejas 29 koncertu atcelšanu.

"Kings of Leon" menedžments uzsver, ka iemesls esot vokālista "balss problēmas un nogurums", ko pastiprinājis karstums, bet, pēc "NME" rīcībā esošas neoficiālās informācijas, saasinājušās Kaleba Folovila problēmas ar alkoholu, un pārējie grupas dalībnieki viņu cenšas pierunāt ārstēties.

Šādu skaidrojumu pauž arī "US Weekly": grupas biedri Kaleba kaitīgo ieradumu raksturojot vārdiem "dzer kā zivs".

Paši ligas piemeklētā mūziķa brāļi notiekošo komentējuši mikroblogā. Bundzinieks Nātans, reaģējot uz runām par ansambļa drīzo galu, savā "Twitter" lapā ierakstījis: "Mēs nešķiramies!" Basists Džareds savukārt nenoliedz, ka "problēmas" grupā ir "lielas".

Menedžments apgalvo – "Kings of Leon" koncerti atsākšoties septembrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV