Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

"Beastie Boys" pārdod "Beastie Toys"

Mārtiņš Zviedris, 04.08.2011. 18:37

Ņujorkas leģendārā "hip-hop/ punk" apvienība piedāvā ziedot labdarībai, iegādājoties nesen publicētā grupas video galveno lomu "tēlotājus".
"Beastie Boys" pārdod "Beastie Toys"

Pagājušomēnes uz ekrāniem iznāca "Beastie Boys" un Sentija Golda sadarbībā tapušās kompozīcijas "Don't Play no Game that I can't Win" video, ko veidojis pazīstamais kinorežisors Spaiks Džonzs. "Action" žanrā veidotajā klipā paši grupas dalībnieki nav filmējušies. Apšaudēs un pakaļdzīšanās skatos "piedalās" smalki veidotas lelles ar mūziķu vaibstiem.

Kā vēsta žurnāls "Rolling Stone", tagad grupas mājaslapā iespējams mazos "bīstībojus" iegādāties. Vienpadsmitarpus collu garās lelles piedāvā komplektā pa trim – kopā ar drēbēm un citiem filmēšanā izmantotiem piederumiem. Viena komplekta cena ir 750 dolāri, un ienākumus paredzēts pārskaitīt fondiem, kas atbalsta cīņu ar bērnu vēzi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV