Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgas kamerkoris "Vox animae" izsludina uzņemšanu

Ieva Strazdiņa, 08.08.2011. 14:22

Kamerkoris "Vox animae" uzņem jaunus dziedātājus visās balsu grupās un aicina pieteikties uz noklausīšanos piektdien, 12. augustā.
Rīgas kamerkoris "Vox animae" izsludina uzņemšanu

Uzsākot jauno kora sezonu, "Vox animae" gaida mēŗķtiecīgus dziedātājus, kuri vēlas ne tikai pilnveidot savas vokālās prasmes, piedalīties Latvijas kultūras dzīvē un atrast domubiedrus, bet arī aktīvi un neatlaidīgi līdzdarboties kora attīstībā. Interesentiem jānosūta savs pieteikums līdz uz e-pasta adresi kamerkoris.voxanimae[at]gmail.com, un tiks noteikts individuāls noklausīšanās laiks 12. augustā.

Kamerkoris "Vox animae" šovasar piedalījās 2. starptautiskajā garīgās mūzikas festivālā-konkursā "Laudate Dominum 2011" Viļņā, un ieguva 2. vietu jaukto koru kategorijā. Kora dalībnieki un vadītāji šo sezonu sāks ar dalību Rīgai 810 svētku Lielkoncertā "Meistars. Dziesma. Leģenda" un aktīvu jaunas programmas gatavošanu, lai oktobrī piedalītos jau citā starptautiskā koru konkursā.

Korī dzied apmēram 24 dalībnieki, vecumā no 18 līdz 30 gadiem, tā mākslinieciskā vadītāja ir Sindija Druva, diriģente - Elīza Hvane. Mēģinājumi notiek Rīgas centrā, trīs reizes nedēļā.

Plašāku informāciju un kontaktus var iegūt kora interneta vietnē http://www.draugiem.lv/voxanimae/ .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV