Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Staicelē norisināsies ritmiskās mūzikas meistarklases „Spožā nots 2011”

Kārlis Vanags, 09.08.2011. 08:57

No 11. līdz 14. augustam Staicelē norisināsies ritmiskās mūzikas meistarklases „Spožā nots 2011".

Meistarklases organizē biedrība "Ritmiskās mūzikas biedrība City Jazz Riga" sadarbībā ar Staiceles Mūzikas un mākslas skolu un Vidzemes jaunatnes futbola centru.

Šogad meistarklases tiek piedāvātas divos līmeņos, vecuma grupā 9-14 gadi un 15-25 gadi par pamatu ņemot darbu ansamblī.

Savas prasmes dalībnieki varēs papildināt pie Patrik Skogh - trompete (Zviedrija), Tiago Loei - perkusijas (Brazīlija), Miguel Andres - perkusijas (Čīle), Kārlis Vanags - ansamblis/pūšamie instrumenti, Renārs Lācis - ansamblis/pūšamie instrumenti, Agris Liepiņš - ieskats džeza mūzikas vēsturē.

Meistarklašu ietvaros Staiceles kultūras namā notiks koncerti:

11. augustā plkst. 20.00 "Silvesteri Orkesteri" un Patrik Skogh koncerts.

Patrik Skogh ir aktīvi koncertējošs trometists no Zviedrijas, kurš nereti tiek aicināts izpildīt 1. trompetes partijas vadošajos eiropas bigbendos (Stockholm Jazz Orchestra, The Radio Jazz Group, HR Big Band, WDR Big Band). Kopā ar Patrik Skogh koncertā piedalīsies Kārlis Vanags (saksofoni), Renārs Lācis (saksofoni), Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (bass), Rūdolfs Dankfelds (bungas) un Tiago Loei (perkusijas). Pēc koncerta Jam Session.

14. augustā plkst. 14.00 meistarklašu dalībnieku un City Jazz Yoth Band koncerts.

Pieteikumus meistarklasēm sūtīt cjbb@cjbb.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV