Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Elektroniskās mūzikas sarīkojumā uzņems filmu „Mēs Esam Dīdžeji"

Andris Lazdāns, 10.08.2011. 16:04

„Groove Delicious" sadarbībā ar Biznesa augstskolu "Turība" piedāvā lielisku ballīti un iespēju pasākuma apmeklētājiem sevi iemūžināt dokumentālajā filmā „Mēs Esam Dīdžeji".
Elektroniskās mūzikas sarīkojumā uzņems filmu „Mēs Esam Dīdžeji"

Pasākums norisināsies piektdien, 12.augustā, kur, sākot no plkst. 20:00, tā apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja atpūsties un pozitīvi uzlādēt sevi nākamajai darba nedēļai, iespējams, labākajā vietā Rīgā - "Cabo Café" - visas nakts garumā.

Turklāt mums - „Groove Delicious" - aprit jau 2 gadi, kopš mēs izklaidējam Jūs, sniedzam neaizmirstamas ballītes un šovus, tādēļ šoreiz mums ir padomā kas īpašs.

Vakara galvenie viesi ir strauji augušais un atzītais diskžokeju un producentu duets Chris Cherry un Will Sonic, kuri ballētājus vienmēr ir iekustinājuši ar fantastiskiem elektroniskās deju mūzikas ritmiem. Gaidāms neaizmirstams DJ šovs no viņu puses. Vakaru papildinās arī Latvijā iecienītais un ekstarvagantais kluba „Kino" rezidents DJ RISE.
Vairāku dziesmu remiksu autors Andy Bassland (zināms arī kā producents Trebland) kopā ar ģitāristu Robertu Lancmani sniegs Jums neaizmirstamu izpildītāja un diskžokeja performanci, kā arī būs lieliska iespēja baudīt fantastiskos John Kuzmin, Valt Libert un J.Breeze setus.

Ballēsimies un filmēsimies visas nakts garumā.

Spītēsim laika prognozēm un ignorēsim, ko par gaidāmo laiku saka Māris Grigalis – baudīsim video žokeja TANUKI_MINK video projekcijas un satriecošo "Turības" karsējmeiteņu deju soļus.

Aizmirsti par laiku! Vienalga, vai tas būs labvēlīgs vai nē! Iespēja piedalīties filmas uzņemšanas procesā un ballēties visas nakts garumā, turklāt tik fantastiskā vietā, ir iespējama ne tik bieži, tādēļ nāc un labi pavadi laiku un, iespējams, ka tieši TU vēlāk varēsi rādīt draugiem, stāstīt saviem bērniem un mazmaz bērniem, ka esi piedalījies filmas uzņemšanas procesā.

Tiekamies 12. augustā, jau sākot no 20:00 – Ķīšezera krastā, Annas Sakses ielā 12A, "Cabo Café"! (Atrodas aiz sporta un atpūtas kompleksa „Ķeizarmežs").

Mūs atbalsta: Biznesa augstskola Turība, Club.lv, SGS.lv, easyget.lv, kosovakar.lv, notikumi.lv, nightlife.lv, kasnotiek.lv, orb.lv, EHR Party Service, draugiem.lv, dizainabrivzona.lv, Latviešu Klubu Mūzikas Stunda, divizaki.lv, Cabo Café, Dancebox u.c.
Pievienojies: http://www.draugiem.lv/ev/18353133/

Detalizētāk par nokļūšanu šeit: http://www.cabo.lv/ka-mus-atrast

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV