Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pētera Vaska fonds vasaras sezonu noslēdz ar Sergeja Jēgera solokoncertu

Santa Bindemane, 16.08.2011. 09:00

26. augustā plkst. 20.00 Mazajā Mežotnes pilī skanēs Georga Frīdriha Hendeļa, Vinčenco Bellīni, Romualda Kalsona, Zigmāra Liepiņa, Jāņa Lūsēna dziesmas, populāras un iemīļotas neapoliešu melodījas latviešu izcilā kontrtenora Sergeja Jēgera un pianistes Ievas Šmites-Misiņas izpildījumā.
Pētera Vaska fonds vasaras sezonu noslēdz ar Sergeja Jēgera solokoncertu

Pētera Vaska fonds, kura mērķis ir sniegt materiālu atbalstu jaunu skaņdarbu radīšanai un veicnāt latviešu prfesionālās mūzikas attīstību jau rīkojis pianista Vestarda Šimkus solovakaru un 6. augustā Mākslas plenēra noslēguma koncertā sabiedrības vērtējumam nodeva pēc fonda pasūtinājuma tapušos Selgas Mences un Evijas Vecumnieces jaundarbus RIX kvarteta un flautistes Ditas Krenbergas sniegumā.

Aicinām apmeklēt Sergeja Jēgera solokoncertu 26. augustā plkst.20.00 Mazajā Mežotnes pilī.

Biļetes cena - 25 Ls. Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Visi koncertbiļešu ieņēmumi tiks izlietoti jaunu skaņdarbu tapšanai.

Publicitātes foto, Sergejs Jēgers

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV