Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jauktais koris DeCoro uzņem jaunus dalībniekus

Aija Liepiņa, 17.08.2011. 10:11

Jauktais koris DeCoro aicina uz noklausīšanos 12. un 13. septembrī LU Bioloģijas fakultātes telpās Kronvalda bulvārī 4.  
Jauktais koris DeCoro uzņem jaunus dalībniekus

"Ja Tu esi sajūtās jauna, dziedoša personība, kura pirmdienas un trešdienas vakaros ir gatava pievienoties Bioloģijas fakultātes jauktā kora DeCoro pulkam, tad Tev ir jādodas uz mājas lapu www.decoro.lv un lapas labajā pusē jānospiež poga 'Gribi dziedāt?'. Aizpildi anketu, nosūti to, un gaidi uzaicinājumu uz noklausīšanos 12. un 13. septembrī LU Bioloģijas fakultātes telpās Kronvalda bulvārī 4.

Ja esi ziņkārīgs, tad jau būsi izpētījis, bet ja ne, tad jaunajā sezonā mums plānots kopā ar Latvijas Kultūras akadēmijas kori Sola un LU pūtēju orķestri muzicēt Sv. Jāņa baznīcā, atzīmējot 11. septembri. Oktobrī dosimies braucienā uz Zviedriju, kur mums būs jauka koncerttūre ar Upsalas universitātes kori, bet novembrī nodosimies latviešu mīlas lirikai. Ziemassvētkos, kā ierasts, veidosim jauku adventes laika mūzikas koncertu muzicējotgan Rīgā, gan Ogrē," vēstīts kora uzsaukumā topošajiem dziedātājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV