Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Lauris Busulis atspēlējas čaļiem no septītā stāva

Mareks Alberts, 17.08.2011. 11:26 | komentāri (1)

Aizvadītājā sestdienā, 13. jūlijā, Liepājā, Zivju ielas svētku ietvaros, norisinājās Red Sun Buffet Open Stage 2 pusfināls, kur uzstājās piecas jaunas un sevi pierādīt gribošas grupas. Viņu starpā arī grupa Headline ar solistu Lauri Busuli priekšgalā un grupa The Seventh Floor no Ventspils.
Lauris Busulis atspēlējas čaļiem no septītā stāva

Otrajā konkursa atlases kārtā, kas norisinājās 21.jūlijā, pēc žūrijas vērtējuma puiši no Ventspils bija pārāki un gandrīz vienbalsīgi pārspēja grupu Headline, taču konkursa organizatori nolēma izmantot vienīgo „zaļo karti" un dot iespēju grupai Headline vēlreiz sevi pierādīt pusfinālā.

Šoreiz Laura Busuļa šarms bija spēcīgāks par jauno ventspilnieku degsmi un entuziasmu, tāpēc jau 20.augustā būs iespēja sekot līdzi Open Stage 2 finālam Liepājas pludmalē, bārā Red Sun Buffet, kur uzstāsies grupas Headline, Karmafree un The Next Ones.

Būs arī muzikālo atbalstītāju DoStudijas sarūpētie īpašie viesi – Miks Dukurs, Grafomāns, Fakts, Gutuss u.c.

Red Sun Buffet Open Stage 2 atbalsta „Tuborg" alus Liepājas pilsētas Kultūras pārvalde. Galvenais informatīvais atbalstītājs „Latviešu Radio". Informatīvi atbalsta uzziņu portāls „1188" un „Swedbank" Jauniešu karte „Open". Muzikālais atbalstītājs "DoStudija".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV