Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pūtēju ansamblis „Sigulda" piedalīsies starptautiskā festivālā

Baiba Bože, 17.08.2011. 11:48

No 19. līdz 21. jūlijam Siguldas novada Siguldas pagasta pūtēju ansamblis „Sigulda" Jāņa Raslava vadībā piedalīsies VII Starptautiskajā pūšamo instrumentu festivālā „Taures skan" Igaunijā, Tartu.
Pūtēju ansamblis „Sigulda" piedalīsies starptautiskā festivālā

Tas ir festivāls cilvēkiem, kuri mīl un spēlē dažādus pūšamos un sitamos instrumentus.

Pateicoties diriģentam Jānim Raslavam par ieguldīto darbu ansambļa izaugsmē un daudzu gadu veiksmīgas sadarbības rezultātā ar Tartu profesionālā pūtēju orķestra diriģentu Margusu Kasemaa, kolektīvs tiek aicināts uzstāties kopā ar labākajiem igauņu pūtēju orķestriem un bigbendiem, kā arī ciemiņiem no Latvijas, Zviedrijas, Somijas, Polijas un Baltkrievijas. Koncertprogrammai izvēlēti ārzemju un latviešu autoru skaņdarbi ansambļa sastāvam – metāla pūšamajiem instrumentiem un divām pikolo flautām.

Pūtēju ansambļa "Sigulda" sastāvā darbojas 17 mūziķu no Mālpils, Rīgas, Inčukalna, Vangažiem un Siguldas, ar savu muzicēšanu radot labu garastāvokli ikvienam klausītājam, jo kolektīvs izpilda speciāli ansambļa sastāvam aranžētu populāru svētku mūziku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV