Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Al Di Meola koncertu Rīgā

Valerija Vorobjova, 23.08.2011. 08:41

No šodienas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā varēs iegādāties biļetes uz Al Di Meola koncertu, kurš notiks19. decembrī plkst. 19:30 Latvijas Nacionālajā Operā.
Sākas biļešu tirdzniecība uz Al Di Meola koncertu Rīgā

Prestižās Grammy balvas ieguvējs Al Di Meola ir atzīts par vienu no izcilākajiem mūsdienu džeza ģitāristiem. Kopā ar World Sinfonia band ģitārspēles virtuozs prezentēs savas jaunākās kompozīcijas, kā arī populārākos skaņdarbus, kas iekļauti pasaules tūres "Pursuit of Radical Rhapsody" programmā.

Savas, vairāk kā 30 gadu ilgās karjeras laikā, Al Di Meola vairākkārt ir ieguvis labākā ģitārista titulu žurnāla "Guitar Player Magazine" veidotajā ģitāristu rangā. Kopš 1976. gada, kad Al Di Meola spēlēja "Return To Forever" sastāvā kopā ar Chick Corea, viņš tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem ģitāristiem pasaulē. Al Di Meola ir īpaši uzteikts par dinamisko un tehniski nevainojamo spēles manieri.

Ģitārista jaunāko albūmu "Pursuit Of Radical Rhapsody", kas izdots 2011. gada martā, raksturo stilu un žanru sapludināšana vienā, veidojot Di Meola unikālo muzikālo pasauli, kurā dominē nepārspējama tehniskā meistarība, džeza harmonija, latīņamerikāņu un flamenko ritmi.

Biļetes uz Al Di Meola koncertu varēs iegādāties no 23. augusta "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas sākot no Ls 15.

www.livemusiсagency.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV