Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izdota Normunda Rutuļa labāko dziesmu izlase

Guntars Račs, 29.08.2011. 12:59

Dziedātājs Normunds Rutulis 4. septembrī atzīmēs četrdesmito dzimšanas dienu, kas publiski tiks atzīmēta jau 3. septembrī Rīgas Kongresu namā ar lielkoncertu „4DESMIT". Jau no šodienas mūzikas tirdzniecības vietās jau pieejams Normunda populārāko dziesmu izlases albums „Labākās dziesmas".
Izdota Normunda Rutuļa labāko dziesmu izlase

Normunda Rutuļa izpildīto dziesmu albumā ir apkoptas pavisam 20 viņa populārākās dziesmas, kuras ierakstītas pēdējo piecpadsmit gadu laikā. Lielākā daļa ir Raimonda Paula, speciāli Normundam rakstītās dziesmas, starp kurām tādi super hiti kā "Par to" (Raudāja māte), "Cāļus skaita rudenī", "Nekur nav tik labi kā mājās", "Kūko, kūko, dzeguzīte", "Lecam pa vecam". Albumā atrodamas arī pēdējo gadu pazīstamākās dziesmas, starp kurām dziesma "Rozā", "Šoko-loko", "Viss var mainīties" un citas. Kā papildus celiņš izlasē iekļauta pavisam jauna Raimonda Paula kompozīcija „Rīgas sirds", kas ir dziedātāja šī brīža aktuālais radio singls.

Albumā noformējumā izmantotas Jura Ķilkuta fotogrāfijas. Dizainu veidojis Artūrs Tigulis, bet albuma bukletā lasāma muzikoloģes Daigas Mazvērsītes rakstītā dziedātāja radošā biogrāfija.

Normunds Rutulis par šo albumu saka: „Šī gadsimta sākumā vēroju, kā mūziķi cits pēc cita izdod savu labāko dziesmu izlases, un nospriedu, ka arī man tādu vajadzētu, tikai vēl nebija īstais laiks. Nu, tas ir pienācis. Ar koncertiem septembrī atzīmēšu apaļu jubileju. Līdz šim izdoti 7 solo albumi, vēl vairāki ar manu līdzdalību, tāpēc bija no kā izvēlēties. Pirmais lielais hits ieskaņots 1996.gadā un arī šis fakts apstiprina vēl vienu gadu skaitli – 15. Lai gan daudzi populāri skaņdarbi palika „aiz svītras", jo ietilpība kompaktdiskā ir ierobežota, jācer, ka labas mūzikas cienītāji paliks apmierināti – šajā izlasē ir apkopotas manas pašas labākās dziesmas."

Albumu Mp3 versijā iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv, bet CD versijā to iespējams iegādāties labākajos mūzikas veikalos. Apskatīt pilnu dziesmu sarakstu un pasūtīt CD iespējams šeit: www.micrec.lv

Normunda jubilejas koncertu apmeklētāji koncertu norises vietās varēs iegādāties dziedātāja jauno izlases albumu „Labākās dziesmas" un pēc koncerta saņemt arī mākslinieka autogrāfu.
Jubilejas koncerti - 4DESMIT notiks sekojošās vietās un datumos :

3.Septembris - Rīgas Kongresu nams
9.Septembris - Zemgales Olimpiskais Centrs jelgavā
22.Septembris - Kuldīgas kultūras centrs
23.Septembris - Ventspils kultūras centrs
24.Septembris - Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāle
1.Oktobris - Valmieras kultūras nams
7.Oktobris - Siguldas kultūras namā

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV