Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunās grupas aicinātas pieteikties konkursā "ImproRoks"

Elīna Simsone, 31.08.2011. 09:16 | komentāri (1)

Līdz 19. septembrim jaunās grupas aicinātas pieteikties un uzsākt aizraujošu cīņu par dalību konkursā, kas norisināsies no 26.oktobra līdz 23. novembrim. Šajā laika posmā klubā „Pie L Tipa" 12 jaunās grupas cīnīsies par dziesmas ierakstu profesionālā studijā no „Mārtiņa Freimaņa Fonda", vokālajām nodarbībām pie dziedātājs Janas Čakstes, īpašo balvu no „Latviešu radio" , kā arī kluba „Pie L Tipa" simpātijas balvu.
Jaunās grupas aicinātas pieteikties konkursā "ImproRoks"

Konkurss „ImproRoks" norisināsies jau trešo gadu un tā ir iespēja jaunajiem mūziķiem parādīt savas spējas improvizācijas mākslā, kā arī saņemt vērtīgus padomus no pieredzējušiem mūziķiem. Konkursa laikā jaunos mūziķus vērtēs žūrija, kurā būs apvienojušies Latvijā populāri un pieredzējuši mūziķi. Iepriekšējo gadu pieredze ir pierādījusi, ka katru gadu kāds no žūrijas pārstāvjiem un jaunajām grupām izveido tālāku sadarbību un jaunus muzikālus projektus. Tieši tāpēc konkurss ir lieliska izdevība, jo apvieno jaunus talantus, pieredzi un improvizācijas mākslu, kas kopā veido aizraujošu pasākumu „ImproRoks 2011".

Sīkāka informācija par konkursu, kā arī pieteikuma anketa atrodama www.improroks.lv

Konkursu atbalsts „Mārtiņa Freimaņa Fonds", „Latviešu radio", „Xenia", „Pie L Tipa".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV