Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Red Hot Chili Peppers atgriežas ar jaunu albumu

Armands Rušenieks, 01.09.2011. 12:13

No šīs nedēļas arī Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības "Warner Bros" apgādā nupat klajā nākušais grupas "Red Hot Chili Peppers" albums "I'm With You", kas tapis sadarbībā ar producentu Riku Rubinu.
Red Hot Chili Peppers atgriežas ar jaunu albumu

"I'm With You" ir grupas desmitais studijas albums un jau piekto reizi to producējis Riks Rubins.

Tas ierakstīts Losandželosā un Malibu, Kalifornijā. Kā albuma pirmais singls izdota dziesma "The Adventures of Rain Dance Maggie", kas kļuva par grupas 12.singlu, kas sasniedz pirmo vietu "Billboard" alternatīvās mūzikas topā.

Albuma vāka dizainu veidojis britu mākslinieks Damiens Hirsts, bet fotogrāfijas autore ir basģitārista Flī meita Klāra.

Jaunais albums seko 2006.gadā izdotajam "Stadium Arcadium", kas debitēja albumu topu 1.vietā 28 pasaules valstīs. Pirmo vietu modernā roka singlu topā ASV sasniedza tādas albuma dziesmas kā "Dani California", "Tell Me Baby" un "Snow (Hey Oh)".

"Red Hot Chili Peppers" ir viena no veiksmīgākajām grupām mūsdienu rokmūzikas vesture, viņi pārdevuši vairāk kā 60 miljonus albumu un saņēmuši 6 "Grammy" balvas, tai skaitā par labāko rokmūzikas albumu ("Stadium Arcadium").

Pašlaik grupā spēlē: solists Antonijs Kiedis, basģitārists Flī, bundzinieks Čads Smits un ģitārists Džošs Klinghofers. 24.septembrī grupa uzstāsies "Rock in Rio" festivālā Riodežaneiro, Brazīlijā.

Singla "The Adventures of Rain Dance Maggie" videoklips:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV