Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Normunds Rutulis dodas pastaigā pa 15 gadus bruģēto mūzikas ceļu koncerttūrē "4Desmit"

Rafails Balkins, 01.09.2011. 12:28

Dziedātājs Normunds Rutulis savu četrdesmit gadu jubileju nolēmis atzīmēt ierastajā ampluā – uz skatuves. Kā teicis Viktors Igo – četrdesmit ir jaunības vecums, un tieši tādēļ Normunds kopā ar saviem ilggadējiem skatuves partneriem šajā septembrī dosies jauneklīgā pastaigā pa piecpadsmit gadus bruģēto mūzikas ceļu.
Normunds Rutulis dodas pastaigā pa 15 gadus bruģēto mūzikas ceļu koncerttūrē "4Desmit"

Mūziķis Normunds Rutulis: "Koncertprogramma ir kā mana repertuāra retrospekcija. Lielākoties dzirdēsit piecpadsmit gadu laikā iedziedātos hitus. Iespējams tikai retais atceras manis dziedāto Santa Marija vai Mana dārgā šodien ciemos nāk...Otrajā daļā mūziķu sastāvu papildinās pūtēju kvintets, manā tērpā iespējams parādīsies tauriņš, mūziķu mugurās - žaketes, kādam galvā katliņš - pārvērtīsimies par smalku estrādes orķestri - Slaveno Rīgas orķestri, kurš izpildīs arī vairākas jaunas dziesmas, tostarp jau šobrīd radiostacijā nokļuvušo - Rīgas sirds."

Kopā koncertprogrammā iekļauti 25 skaņdarbi. Repertuārā iekļautas visu laiku populārākās Normunda ieskaņotās dziesmas, sākot ar hītiem no pirmā albuma Vasarā sniegs, līdz pat Rozā un Viss var mainīties. Bez šaubām netiks aizmirsts par albumu Nekur nav tik labi kā mājās, Lecam pa vecam un Zili brīnumi hītiem. Un tā kā īsi pirms jubilejas koncerta, izdevniecībā Micrec, klajā nāks Normunda Rutuļa Labāko dziesmu izlase, koncertā paredzami arī daži pirmatskaņojumi. 3.septembrī uz Kongresu nama skatuves Normunds būs kopā ar Slaveno Rīgas orķestri un savu muzikālo krusttēvu maestro Raimondu Paulu pie klavierēm.

Normunds Rutulis un koncerta rīkotāji Art Management saka lielu paldies sadarbības partneriem – Radio SWH, telesabiedrībai LNT, oficiālajam eskortam OPEL Insignia, tipogrāfijai Dardedze hologrāfija, Biļešu paradīzei, apģērbu veikalam Suit supply, portālam Delfi un uzziņu dienestam 1188.

Normunda Rutuļa jubilejas koncertu "4Desmit" norises vietas:

Rīgas Kongresu namā, šī gada 3.septembrī, plkst.19.00
ZOC Jelgavā– 9.septembrī, plkst.19.00
Kuldīgas k/c – 22.septembrī, plkst.19.00
Ventspils k/c – 23.septembrī, plkst.19.00
Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē – 24.septembrī, plkst.19.00
Siguldas pilsētas k/n – 7.oktobrī, plkst.19:00

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV