Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Grupas „Paralēle” videoklips dziesmai „Bez vārdiem atklātāk” MTV ēterā!

easyget.lv, 11.05.2007. 16:00 | komentāri (1)

Sākot no 7.maija grupas „Paralēle” videoklips „Bez vārdiem atklātāk”, kas guvis ievērojamus panākumus dažādās Latvijas televīzijās, skatāms arī MTV Baltic ēterā un redzams visiem Baltijas iedzīvotājiem. Par to grupai patiešām liels prieks, jo „Paralēle” šobrīd ir viena no nedaudzajām latviešu apvienībām, kas skatāmas MTV.
Grupas „Paralēle” videoklips dziesmai „Bez vārdiem atklātāk” MTV ēterā!
Videoklips dziesmai tika filmēts gada sākumā un gan režisori gan klipa scenārija autori ir paši Paralēles puiši, sadarbojoties ar Oskaru Ostrovski un operatoru Edgaru Jokobsonu no Roll Studio. Filmējot, klipa sižets un režija tika maksimāli pietuvināta dziesmas idejai – ne vienmēr cilvēku attiecībās nepieciešami vārdi, daudzkārt labāk ir vienkārši paklusēt, jo emocijas ir daudz spilgtākas par pateikto.

Tāpēc arī pats video spilgts un emocionāls. Tas uztverams kā attiecību retrospekcija, kur tās attēlotas šķērsgriezumā, bez liekiem vārdiem un izskaistinājumiem. Lai atspoguļotu un izceltu dziesmas ideju, tika izmantota mazliet neordināra filmēšanas tehnika - video tika filmēts ar rokas kamerām, neizmantojot ne statīvus, ne tiltus vai krānus, atstāts arī daudz „melnā” materiāla, kas parasti no video tiek „izgriezts”.

„Bez vārdiem atklātāk” video kā aktieri izvēlēti nevis sabiedrībā pazīstami cilvēki, vai profesionāli modeļi, bet gan vienkārši cilvēki, bez iepriekšējas pieredzes filmēšanas laukumā, tādējādi pietuvinot videoklipu reālajai dzīvei.

Piemēram, klipa galvenā varone tika satikta uz ielas un „aizvilkta” uz filmēšanas laukumu, kur viņa lieliski iekļāvās procesā, sagādājot ne vienu vien pārsteigumu klipa veidotājiem! Un, iespējams, filmēšana nebūs vienīgā reize, kad video varoņi satiekas....bez vārdiem atklātāk!


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV