Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

DJ Ella un Tito Torres uzstājas Street Parade – pasaulē lielākajā deju mūzikas festivālā

DJ Ella management, 13.09.2011. 11:59

Latviešu deju mūzikas dīva Elīna Fūrmane atgriezusies no vērienīgā deju mūzikas pasākuma – pasaulē lielākā deju mūzikas festivāla Šveicē – Street Parade. Tur kopā ar dīdžeju un producentu Tito Torres vairāk nekā 900 000 cilvēku pūļa priekšā viņi prezentēja albumu "Children Of The Night", kas jau kādu laiku pieejams visos lielākajos Latvijas mūzikas ierakstu veikalos.
DJ Ella un Tito Torres uzstājas Street Parade – pasaulē lielākajā deju mūzikas festivālā

Šveicē Elīna Fūrmane un DJ Tito Torres uzstājās ne tikai deju mūzikas festivālā Street Parade, bet arī muzicēja Energy Festival, kur šogad spēlēja arī tādi grandi kā Armin Van Burren, Steve Angello, David Guetta un citi.

Internacionālajā deju mūzikas albumā Children Of The Night iekļautas 10 Elīnas Fūrmanes un DJ Tito Torres sarakstītas, kā arī pašu producētas kompozīcijas progressive house stilā. Dīdžejs un producents Tito Torres īstam klubu mūzikas ekspertam komentārus neprasa – viņš savulaik bijis rezidents Ibizā (klubos Pacha, Amnesia, El Divino un Space), kā arī spēlējis visā pasaulē sākot no Buenosairesas līdz Amsterdamai, beidzot ar Maiami un Dubaju. Vairāk informācijas par DJ Tito Torres atradīsiet šeit: www.tito-torres.com.

Albumu "Children of the Night" plānots izplatīt ne tikai Latvijas teritorijā, šī gada laikā tas tiks izdots arī Tito mājvietā Šveicē un Dubajā.

Albums jau paspējis iekarot klausītāju sirdis. Pirmais albuma singls "Walk Me By" Šveices nacionālajā deju mūzikas topā sasniedzis augsto 2. vietu. Savukārt Latvijā nesen prezentētajam albuma singlam "Sunrise" tapis video klips, kura režisors ir Elīnas draugs un kolēģis – mūziķis Markuss Riva.

Albums "Children of The Night" nopērkams klubā – restorānā Dstyle, Vecrīgā, Skārņu ielā 9, kā arī mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Nākamā kopīgā Ellas un Tito Torres kopīgā uzstāšanās gaidāma kluba/restorāna Dstyle gada jubilejā 30. septembrī un 1. oktobrī, kur abi mākslinieki atkal satiksies, lai priecētu visus šī pasākuma apmeklētājus.

Ar spilgtākajiem notikumiem ikviens var iepazīties video reportāžā DJ Ellas oficiālajā Youtube kanālā:

Vairāk informācijas:
www.titotorresandella.com
www.djella.com
www.tito-torres.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV