Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rihards Lībietis un Skaņu mežs "Takā"

Kafejnīca "Taka", 15.09.2011. 12:53

Šovakar plkst. 20.00 kafejnīcā Miera ielā 10 uzstāsies Rihards Lībietis un festivāla Skaņu mežs iesildītāja - dīdžejmeitene Šarlote Bendiksena.
Rihards Lībietis un Skaņu mežs "Takā"

Rihards Lībietis pirmo reizi klausītājus ar savu mūziku iepazīstināja 2010. gadā, uzstājoties ar skatuves vārdu Tēja vienam. Pašlaik mūziķis ir attālinājies no šī skatuves vārda, bet turpina attīstīt jaunās muzikālās idejas un dodas tālākos, plašākos skaņrades meklējumos, īpašu uzmanību pievēršot blūzam, džezam, pēdējā laikā arī postrokam un austrumu intonācijām. Mūzika, kas tver plašas emociju gammas.

Norvēģu dīdžejmeitene Šarlote Bendiksena no Skaņu meža partnerfestivāla Insomnia tālajā ziemeļu pilsētā Trumsē uzstāsies ar latīņamerikāņu cumbia mūzikas dīdžejsetu, iesildot nepieradinātās mūzikas un filmu mākslas festivāls Skaņu mežs' 2011. Tas notiks agrākajā Tabakas fabrikā Miera ielā 58. Festivāls jau deviņus gadus Latvijā nes svaigākās vēsmas mūzikā.

Informācija:
www.pataku.wordpress.com
www.skanumezs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV