Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jauniešu koris "Balsis" aicina doties uz Sarkandaugavu

EasyGet.lv, 22.09.2011. 09:36

24. septembrī Jauniešu koris "Balsis" aicina uz pirmo cikla „Iepazīsti Rīgu" akciju Sarkandaugavā, informē kora diriģents Ints Teterovskis.

Cikla „Iepazīsti Rīgu" pamatideja ir rosināt Rīgas iedzīvotājus un tās viesus tuvāk iepazīt pilsētu, dodoties ceļojumos pa Rīgas apkaimēm. Katra no Rīgas 58 apkaimēm ir ar savu vēsturisko, kultūras un sociālo bagāžu, kuras tuvāka iepazīšana katram palīdzēs no jauna atklāt vēl nezināmo un, iespējams, no jauna ieraudzīt jau šķietami zināmo, stereotipisko.

Cikla pirmā pieturas vieta – Sarkandaugava. Katram no mums ir zināmas asociācijas, viedoklis. Cik un vai tas ir pamatots?

Ikviens aicināts šo sestdien doties ceļojumā uz Sarkandaugavu. Apmeklēt kultūras muzeju „Dauderi", izstaigāt līkločainās ielas, savām acīm ieraudzīt „ Aldara" torni un plkst. 19:00 apmeklēt Rīgas Sv. Trīsvienības luterāņu baznīcu, kur būs iespēja dzirdēt Jauniešu kori "Balsis".

Tuvāk iepazīties ar Sarkandaugavu var, apmeklējot mājas lapu www.apkaimes.lv, sadarbībā ar kuru šis cikls arī tiks īstenots.

Izsakām lielu paldies par atbalstu Rīgas Sv. Trīsvienības luterāņu baznīcas draudzei un tās mācītājam Varim Bogdanovam.

Jauniešu koris "Balsis" uzsāk 25. sezonu, kuras laikā ir ieplānota aktīva dažādu koncertprogrammu atskaņošana Latvijā (Projekta Missa a cappella turpinājums - Peter Togni mesas pirmatskaņojums; Valta Pūces koncertprogramma; jubilejas koncertu sērija; Johannesa Brāmsa Vācu rekviema atskaņojuma u.c.) un lieliskas ārzemju tūres (dalība koru konkursā Tolosā, Spānijā 2011.gada rudenī; koncerttūre Francijā 2012.gada maijā; dalība pirmajā AUDI Jauniešu koru festivālā Ingolštatā 2012. gada jūlijā, Vācijā; dalība prestižajā koru festivālā Lundā, Zviedrijā 2012.gada oktobrī).

Vairāk informācijas: www.balsis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV