Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Samanta tīna ieraksta duetu ar Rassell

EasyGet.lv, 23.09.2011. 09:26

Ekstravagantā dziedātāja Samanta Tīna kļuvusi par jauno dueta partneri mūziķim un producentam Rassell, kurš jau oktobrī gatavojas izdot savu jauno studijas albumu, informē Juris Millers. Abu kopsadarbības pirmais skaņdarbs – "Lai neatrod" jau nodots klausītāju vērtējumam Latvijas radiostacijās.
Samanta tīna ieraksta duetu ar Rassell

Dziesma "Lai neatrod" ir pirmais radiosingls no jaunā studijas albuma, kura izveidei Rassell ir veltījis vairākus mēnešus.

"Par iespējamu sadarbību ar Rasselu mēs runājām jau tad, kad atgriezos no mācībām Londonā, taču tobrīd viņš sadarbojās ar dziedātāju Sabīni Berezinu un sadarbības jautājums tika atlikts", saka Samanta Tīna.

Jāpiezīmē, ka sākotnēji studijas albuma iznākšanas laiks bija paredzēts jau šā gada oktobrī, taču dažu iemeslu dēļ tas ir atlikts uz vēlāku laiku. "Pirmās dziesmas albumam ieskaņojām kopā ar Sabīni Berezinu, taču viņas nekorektās rīcības dēļ darbs palika nepabeigts – nevienu nebrīdinot un nerēķinoties ar citu kolēģu darbu, Sabīne iesaistījās TV šovā, tādēļ šobrīd visi līdz šim ieskaņotie skaņdarbi tiek pārveidoti un tie iegūst pavisam jaunu muzikālu nokrāsu", ar prieku par sadarbības uzsākšanu ar Samantu Tīnu teic Rassell. "Projektā bija ieguldīts daudz darba, enerģijas un līdzekļu, tādēļ to visu vienkārši pamest man neļauj sirdsapziņa – ar Samantas Tīnas iesaistīšanos, galvenais ieguvējs būs tieši klausītājs."

Dziesmas videoversija:

Jaunā skaņdarba "Lai neatrod" teksta autors ir Oskars Deigelis, bet mūzikas autors – Rassell. Dziesma ir pieejama arī interneta mūzikas veikalos www.doremi.lv un www.platforma.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV