Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Diskusija „Dari-Rādi-Maini jeb rokasgranāta iesācējiem II"

P3LICAN partisans subculture, 26.09.2011. 09:11

Mēdz uzskatīt, ka Latvijā nav mūzikas industrijas, tomēr to var mainīt visiem sadarbojoties. Otrdien, 27. septembrī, klubā "Nabaklab" notiks jau otrā diskusija ciklā „Dari-Rādi-Maini jeb rokasgranāta iesācējiem".
Diskusija „Dari-Rādi-Maini jeb rokasgranāta iesācējiem II"

Viesos būs elektrohipsters Gacho ar menedžeri Āķi un grupas Relicseed dalībnieks un menedžeris Edgars Rakovskis. Gacho ar Āķi kopīga un mērķtiecīga darba rezultātā ir panākuši izpildītāja atpazīstamību un popularitāti visā Latvijā. Grupa Relicseed, savukārt, nupat ir atgriezusies no koncertūres pa Lielbritāniju un izceļas ar augstu aktivitātes līmeni gan plašsaziņas līdzekļos, gan koncertdarbībā. Īpašais viesis no medijiem – portāla Draugiem.lv sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Palkavnieks. Tēma – joprojām par un ap alternatīvo mūziku, medijiem, subkultūru un mūsdienu sabiedrību.

Pirmās sarunas viešņa 21. septembrī bija Nacionālās ziņu aģentūras LETA Video nodaļas žurnāliste Inese Trenča. Viņa pastāstīja, kā pareizi sagatavot preses relīzes un kā sagatavoties intervijām.

Par diskusiju ciklu „Dari-Rādi-Maini jeb rokasgranāta iesācējiem"

Dažādu profesiju pārstāvji apvienojušies, lai dalītos pieredzē, kas varētu palīdzēt topošajiem mūziķiem un menedžeriem apgūt to, par ko klusē mācību grāmatas un par ko runā aiz slēgtām durvīm. Uz bezmaksas paneļa-kanēļa-diskusiju, lekciju, sarunu, pieredzes apmaiņas mutvārdu bloku aicināti visi tie, kuri vēlas papildināt savas zināšanas un paskatīties uz mūzikas nozarē notiekošo no cita skatu punkta.

Lekcijās piedalīsies žurnālisti, mūziķi, mūzikas menedžeri, koncertu rīkotāji, lai sniegtu ieskatu, kā organizēt koncertus Latvijā un ārvalstīs, kā komunicēt ar plašsaziņas līdzekļiem. Tāpat tiks pārrunāta ierakstu izdošana un izplatīšana. Turklāt atkarībā no intereses līmeņa, tēmu loku ir iespējams paplašināt.

Sekojiet tālākai informācijai:
http://p3licanwebzine.blogspot.com
http://www.nabaklab.lv

Sākums: plkst. 18:00
Ieeja - bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV