Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Double Faced Eels" atklāj savu „Virtuvi"

EasyGet.lv, 27.09.2011. 10:33

Jau oktobrī grupa „Double Faced Eels„ prezentēs jaunāko koncertu sēriju ar nosaukumu „Virtuve”, informē DFE brigāde. Tās laikā skatuve tiks pārvērsta muzikāli teatrālā virtuvē, ko veidos vēl nebijis vizuālais noformējums un atmosfēra gan skatuvei, gan mūzikai. Šādu vizuālo akciju grupa rīko un veido pirmo reizi, tāpēc apņemas būt par labiem mūzikas šefpavāriem.
„Double Faced Eels" atklāj savu „Virtuvi"

Koncerts solās būt īapšs, jo koncerta programmā iekļautās ziesmas apvienība ir pāraranžējusi un sagatavojusi īpašās versijās, ņemot talkā akustiskās ģitāras, bungas un basa ģitāru.

„Virtuves" apmeklētāji tiks lutināti arī ar speciāli sagatavotu uguns šovu, ko būs sarūpējis Markas, kas speciāli šim notikumam vasaras mēnešos apmeklēja uguns pūšanas nodarbību ciklu. Šī karstā aktivitāte būs iespējama tikai un vienīgi vietās, kur to paredz un atļauj ugunsdrošības noteikumi, tāpēc šova ekstrēmā puse būs pasākuma organizatoru kompetence.

Grupa „Double Faced Eels„ uz skatuves nekāps vieni, jo koncerta norises vietās mūziķiem piebiedrosies arī lidojošo pudeļu meistars Jānis Sviķis no Xenia bāra skolas ar savu speciāli sagatavotu bāra šova programmu.

Koncerta muzikāli saturisko bāzi veidos ne tikai grupas pirmie 3 albumi („Zilais Valis", „Kurš gribēja nogalināt Džūliju nezinu, bet trāpija mums", „Vēl patiesāk"), bet vēl tiks papildināts ar vairākām dziesmu koverversijām no pasaulē atzītiem un zināmiem māksliniekiem, kā piemēram Kaiser Chiefs, C&C Music Factory u.c.

Paši grupas dalībnieki atzīst, ka virtuve ir jebkuras mājas epicentrs - tā ir vieta, ar kuru sākas rīts un noslēdzas vakars. Savukārt, nakts – nakts „Virtuvē" pieder „Double Faced Eels".

„Double Faced Eels" „Virtuve" viesosies:
Multiklubs (Valmiera) 8. oktobris
Četri Balti Krekli (Rīga ) 14. oktobris
Fontaine Palace (Liepāja) 15. oktobris
Četri Balti Krekli (Jelgava) 19. Oktobris
Klubs Grifs (Cesvaine) 22. oktobris
Klubs Bermuds (Ogre) 29. Oktobris

Ar DFE "Virtuvē" kopā: Inbox.lv, draugiem.lv, latviesuradio.lv, platoforma.lv, LMK.lv, artestudio.lv, t-bode.lv, cityfitness.lv, Xenia, Papyrus.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV