Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Jauniešu koris "Maska" triumfē Barselonā

EasyGet.lv, 28.09.2011. 13:23

No 21. līdz 24. septembrim Spānijas pilsētā Barselonā norisinājās 13. starptautiskais koru konkurss "Europe and its songs", kurā Latviju pārstāvēja Babītes jauniešu koris "Maska", diriģentu Jāņa Ozola un Lauras Jēkabsones vadībā. Pirmo reizi 13 gadu konkursa pastāvēšanas vēsturē žūrija "Maskai" piešķīra Grand Prix ar maksimālo punktu skaitu - 100, informē kora pārstāve Laura Jēkabsone.
Jauniešu koris "Maska" triumfē Barselonā

Babītes jaunieši konkursā uzstājās ar trīs programmām - jauktā kora, vīru kora un sieviešu kora izpildījumā. Vīri savā kategorijā izcīnījuši pirmo vietu, meitenes otro un jauktais koris uzvarēja ne tikai savā kategorijā, bet arī ieguva konkursa Grand Prix. Diriģents Jānis Ozols ieguva jau piekto konkursa labākā diriģenta balvu savā karjerā.

Jauniešu koris" Maska", atgriežoties mājās no Spānijas, rīko jauno dziedātāju uzņemšanu visās balss grupās. Noklausišanās notiks 3. oktobrī plkst. 18.00 Babītes vidusskolā, Piņķos.

Vairāk informācijas: www.korismaska.lv

Foto: Jauniešu koris "Maska". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV