Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ar Iļģu uzstāšanos atklāta jaunā koncertzāle Palladium

EasyGet.lv, 28.09.2011. 19:16

Kādreiz leģendārā kinoteātra Palladium telpās ar grupas Iļģi uzstāšanos šovakar atklāta jauna populārās mūzikas koncertzāle Palladium Rīga, informē Positivus Music sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Andžāne.
Ar Iļģu uzstāšanos atklāta jaunā koncertzāle Palladium

Galerijas:

"Atklāšana ir tikai sākums. Koncertzāles veidošanā ir ieguldīts daudz darba un enerģijas, taču īstais darbs - šo vietu attīstīt vēl ir priekšā," sacīja viens no koncertzāles Palladium īpašniekiem, koncertaģentūras Positivus Music vadītājs Ģirts Majors. "Mums ir jāpanāk, lai jaunā koncertzāle būtu pievilcīga arī citiem koncertu un pasākumu organizētājiem. Lai viņiem būtu patīkami šeit strādāt un galvenais - lai publikai būtu patīkami apmeklēt šeit rīkotos pasākumus."

Koncertzāle Palladium ir aprīkota ar visu nepieciešamo skaņas un gaismas tehniku. Ērtai skatuves pārredzamībai divos līmeņos izbūvēti skatītāju balkoni. Jaunās koncertzāles interjeru veidojusi annvil vadošā dizainere Anna Butele. Interjerā, kas veidots ar pietāti pret Palladium leģendu, saglabāti arī atsevišķi vēsturiskā Palladium elementi.

"Mēs varam lepoties un esam apņēmības pilni atbalstīt Palladium koncertzāli ar vislabākajām energovadības tehnoloģijām, tādējādi palīdzot radīt tās apmeklētājiem visdrošāko un energoefektīvāko kultūras būvi Rīgā," sacīja Fabians Legviks (Fabien Legouic), Schneider Electric Biznesa attīstības vadītājs Baltijā.

Koncertzāli palīdzēja radīt: Schneider Ulectric, Knauf, Caparol, PAA vannu fabrika, Tuborg, Latvijas balzams.

Līdz šim izsludināto Palladium koncertu grafiks:

30.septembrī Džeimss Blants
06.oktobrī FM Belfast
12.oktobrī Kaiser Chiefs
15.oktobrī Anna Kalvi
01.novembrī Hooverphonic
03.decembrī Iļģi

Biļetes uz visiem izsludinātajiem Palladium Rīga koncertiem pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs. Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Papildu informācija:
www.palladium.lv
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga

Foto: Iļģi koncertzāles Palladium atklāšanā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV