Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Boney M dalībniece remiksē slaveno hitu "Josephine Baker"

EasyGet.lv, 04.10.2011. 09:17 | komentāri (1)

Vakar iTunes interneta vietnē, kā arī CD formātā nāca klajā divas jaunas Boney M slavenā hita "Josephine Baker" versijas, kuras remiksējusi grupas dalībniece Meizija Viljamsa.
Boney M dalībniece remiksē slaveno hitu "Josephine Baker"

Tas ir īpašs veltījums pagājušajā gadā aizsaulē aizgājušajam grupas dalībniekam Bobijam Farelam, kuram 6. oktobrī būtu apritējuši 62 gadi. Abās kompozīcijās bez Meizijas Viljamsas dzirdama arī leģendārā Bobija Farela balss.

Pie remiksu izveides strādājuši atzīti producenti Edijs Midllains un Karls Albrehts, kuri piedeva klasiskajam hitam mūsdienīgu skanējumu.

Kopš iTunes pakalpojums tagad atvērts arī Latvija lietotājiem, Maizie Williams "Josephine Baker" pieejams ikvienam interesentam.

Atgādinām, ka 2007.gadā Meizijai Viljamsai izveidojās ļoti sekmīga sadarbība ar pašmāju čellu trio Melo M, kuras rezultātā nāca klajā jauna superhita "Daddy Cool" versija, un tika radīts arī videoklips.

Vairāk info: http://www.realwire.com/release_detail.asp?ReleaseID=27482

Video: http://www.maiziewilliams.com/news_jobaker.shtml

Foto: Meizija Viljamsa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV