Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Katrīne Pasternaka kopā ar populāriem mūziķiem atklās eņģeļu balsis

EasyGet.lv, 10.10.2011. 11:36

Tuvojoties gada gaišākajiem svētkiem, aktrise Katrīne Pasternaka kopā ar ar populāriem mūziķiem aicina visus Latvijas dziedošos bērnus un jauniešus piedalīties sirsnīgākajā un emocijām bagātākajā jauno izpildītāju konkursā „Eņģeļu balsis", kas 3. decembrī notiks Mežotnes pilī, Tas nebūs tikai konkurss, tie būs īpaši svētki, kas sola pārsteigt un iedvesmot ikvienu.
Katrīne Pasternaka kopā ar populāriem mūziķiem atklās eņģeļu balsis

Konkursa radošā komanda vēlas atklāt radošus, talantīgus un daudzsološos jaunos skatuves māksliniekus no visas Latvijas.

Lai pieteiktos Latvijas jauno izpildītāju konkursam „Eņģeļu balsis", jāaizpilda pieteikuma anketa, ko līdz ar nolikumu un plašāku informāciju var atrast mājas lapā – www.engelubalsis.lv.

„Ikviens, kuram patīk dziedāt ir gaidīts, noticiet saviem spēkiem – Jūs to varat. Aicinām „Eņģeļu balsīs" piedalīties visus Latvijas talantīgos bērnus un jauniešus, lai piedzīvojot patiesas emocijas varētu radīt īpašus svētkus ", aicina projekta organizatori.

Foto: Katrīne Pasternaka. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV