Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Skutelis izdod albumu „Apziņas plūsma"

EasyGet.lv, 14.10.2011. 09:00

Pašmāju hip-hop mākslinieka Skuteļa jaunais studijas ieraksts „Apziņas plūsma" no šodienas ir pieejams brīvai lejupielādei mūziķa mājaslapā: www.skutelis.lv, informē Juris Civilis un Arturs Skutelis. „Mana manas apziņas plūsma ir nepiespiests un brīvs manu pārdomu, sajūtu un klejojumu pieraksts, kas tapis liriskā formā," saka mūziķis.
Skutelis izdod albumu „Apziņas plūsma"

Visas albuma dziesmas to autors ir rūpīgi atlasījis no liela ierakstītā muzikālā materiāla, kas tapis pēdējā gada laikā. Albuma ieraksts iztika bez daudzu viesmākslinieku un citu MC'ju pieaicināšanas. „Kad rakstu dziesmu, Es apzinos, ka Es esmu atbildīgs par to, ko saku, jo Es esmu tas, ko Es saku. Tas nav viegli, un šo nastu, īpaši strādājot pie tik konceptuāla darba kā „Apziņas plūsma", Es saviem kolēģiem uzvelt nevēlējos. Toties bija jāmeklē dažādi muzikālie motīvi, un par ieraksta skanējumu rezultātā parūpējās 9 pašmāju bītu meistari: ansis, Tablis, Niklāvz, milktune, 181h, Kashuks, Oriole, trakaMelodija un Beatowski," stāsta Skutelis. Albuma ierakstā dalību ņēma arī Dj Monsta un Mixmaster AG.

Lai gan albums ir pieejams brīvai lejupielādei, autors dod iespēju par to arī samaksāt, nosūtot maksas īsziņu, ja klausītājs uzskata, ka albums ir tā vērts. To var izdarīt šeit: http://www.skutelis.lv/pateikt-paldies Jaunnedēļ albums limitētā tirāžā tiks izdots arī CD formātā.

„Apziņas plūsmas" prezentācijas pasākums notiks Rīgā 22.oktobrī klubā "Nabaklab". Šis koncerts atklās arī izpildītāja tūri pa vairākām Latvijas pilsētām, kas ilgs līdz pat ša gada decembrim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV